a sta znaci to bonasice nisam bas upucen i imas li kontakt od crne pantere?Nema takvih, sve bonašice. Jedino svi hvale Crnu panteru, a neki su zadovoljni i pohotnom kučkom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta znaci to bonasice nisam bas upucen i imas li kontakt od crne pantere?Nema takvih, sve bonašice. Jedino svi hvale Crnu panteru, a neki su zadovoljni i pohotnom kučkom.
Bonašice su kraće rečeno prevarantice ili prevaranti, a kontakt od pantere neka ti daju dečki koji su bili kod nje jer ja nisam. Mislim da niti neću ići jer svi skoro idu kod nje.a sta znaci to bonasice nisam bas upucen i imas li kontakt od crne pantere?
Bon je!Ma neka je jel fake zna li neko jel provjerena?
Nema, nigdje ne pišeima li netko kontak od crne pantere?
Ima Nives/Crna pantera grupa. Ima tamo kontakt.Nema, nigdje ne piše
Mogao si to onda covjeku odgovoriti a ne meni koji ga sprdamIma Nives/Crna pantera grupa. Ima tamo kontakt.
Na PO Nives 46. Isto kontakt
Jbg, nisam gledao starije poruke. SorryMogao si to onda covjeku odgovoriti a ne meni koji ga sprdam
Najhvaljenija naša jebaljka na forumu.Tko je Crna Pantera?
Ne samo to, nego i ako pises protiv njihovih reklama za stranice sa fejk kamagru koje promovirajuNevjerojatno.
Ovo đubre administratorsko briše moju poruku u kojoj pitam jel zna netko kako se briše korisnički račun.
Jer mi očito ne žele zatvoriti korisnički račun. Već 5 dana im pišem, al me ne jebu 2 %.
Ajd bar sad znam da su pročitali moju poruku
Pa, koji su to jadnici.
Trazim damu curu za eskort pratnju vecera soping i dajem 500 e
Prevara na bonove.Sexy Anastasija
Djevojka plavuša plavih očiju, nudi nezaboravne i opuštajuće trenutke gospodi u Zagrebu. Molim prvi kontakt whatsapp…www.oglasnik.hr
poslala video ako je ona zgodna je i to dobro
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|