Bigfoot
Active member
Bon je!Ma neka jejel fake zna li neko jel provjerena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bon je!Ma neka jejel fake zna li neko jel provjerena?
Nema, nigdje ne pišeima li netko kontak od crne pantere?
Ima Nives/Crna pantera grupa. Ima tamo kontakt.Nema, nigdje ne piše
Mogao si to onda covjeku odgovoriti a ne meni koji ga sprdamIma Nives/Crna pantera grupa. Ima tamo kontakt.
Na PO Nives 46. Isto kontakt
Jbg, nisam gledao starije poruke. SorryMogao si to onda covjeku odgovoriti a ne meni koji ga sprdam![]()
Najhvaljenija naša jebaljka na forumu.Tko je Crna Pantera?
Ne samo to, nego i ako pises protiv njihovih reklama za stranice sa fejk kamagru koje promovirajuNevjerojatno.
Ovo đubre administratorsko briše moju poruku u kojoj pitam jel zna netko kako se briše korisnički račun.
Jer mi očito ne žele zatvoriti korisnički račun. Već 5 dana im pišem, al me ne jebu 2 %.
Ajd bar sad znam da su pročitali moju poruku
Pa, koji su to jadnici.
Trazim damu curu za eskort pratnju vecera soping i dajem 500 e
Prevara na bonove.![]()
Sexy Anastasija
Djevojka plavuša plavih očiju, nudi nezaboravne i opuštajuće trenutke gospodi u Zagrebu. Molim prvi kontakt whatsapp…www.oglasnik.hr
poslala video ako je ona zgodna je i to dobro![]()
bio danas , djevojka je teži slučaj za vrapče umobolnicu , za 40€ neko bezvezno naguravanje po leđima, zamim neko tapkanje po jajima i malome u rukavicama i bez ikakovog osječaja, stalno ima psihološke napadaje, u mojih 30 godina bavljenja ovim sportom ovako lošu uslugu nisam nikad nigdje doživio.Ja ne znam gdje problem kod Cajke. Bio sam tri puta i svaki put je bilo drugačije. Kad sam bio drugi put dala mi je da je diram po pici i da joj guram prstiće, čak sam bio blizu i da je prasnem (odustala je u zadnji tren). Kad sam treći put došao i probao je uhvatiti za picu rekla mi je da ne može i da mi nikad nije dopustila. Četvrti put me ispalila i primila nekog lika preko reda, a dogovorila se samnom. Zvala me da se vratim i da ću dobiti drkicu besplatno ali baš sam se bio raspizdio i već dogovorio s drugom i odlučio da neko vrijeme ne idem kod nje.
Sa mnom nikad nije koristila rukavice, uvijek bih dobio jednu Bajadericu ili malo čokolade.
Jedino što mi starno smeta kod nje je to što sluša i pjeva neke glupe narodnjake dok mi drka. Masaža je bila tak-tak.
I koji te vrag tjerao da ides nakon 30 god karijere i tolikih jednako losih recenzija. Dakle,ne radi se tu da senekom svida nekom ne. Da je barem mlada i lijepa.bio danas , djevojka je teži slučaj za vrapče umobolnicu , za 40€ neko bezvezno naguravanje po leđima, zamim neko tapkanje po jajima i malome u rukavicama i bez ikakovog osječaja, stalno ima psihološke napadaje, u mojih 30 godina bavljenja ovim sportom ovako lošu uslugu nisam nikad nigdje doživio.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|