ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nevjerojatno.
Ovo đubre administratorsko briše moju poruku u kojoj pitam jel zna netko kako se briše korisnički račun.
Jer mi očito ne žele zatvoriti korisnički račun. Već 5 dana im pišem, al me ne jebu 2 %.
Ajd bar sad znam da su pročitali moju poruku:)
Pa, koji su to jadnici.

Nevjerojatno.
Ovo đubre administratorsko briše moju poruku u kojoj pitam jel zna netko kako se briše korisnički račun.
Jer mi očito ne žele zatvoriti korisnički račun. Već 5 dana im pišem, al me ne jebu 2 %.
Ajd bar sad znam da su pročitali moju poruku:)
Pa, koji su to jadnici.
Ne samo to, nego i ako pises protiv njihovih reklama za stranice sa fejk kamagru koje promoviraju;)

Ekipa, isprika odmah jer ne znam kud ovo napisati...
Što znači obavijest na profilu..
"Upsss, naišli smo na neke probleme.
Vaš nalog je suspendiran"
I više ništa ne šljaka ko prije, ne mogu koristiti profil, hvala!

Moji dragi jebači,
ovo nije recenzija ali spada u iskustva.
Posjećujemo svi mi naše "prodavačice ljubavi" a kod nekih smo i česti gosti.
Što ako se desi i da li je netko imao takvih iskustava da ste negdje bili sa boljom polovicom (djevojkom ili ženom nebitno) i sretnete vašu "prijateljicu" ?
Da li ste imali kakvih loših iskustava i što je po vama najbolje učiniti u toj situaciji i kako reagirati ako se tamo prepoznate?
Vi nju skužite ili ona vas.
Imam svoje mišljenje i šemu ali me zanima i mišljenje nekih drugih posebno starijih i iskusnijih u ovom sportu.

Ja ne znam gdje problem kod Cajke. Bio sam tri puta i svaki put je bilo drugačije. Kad sam bio drugi put dala mi je da je diram po pici i da joj guram prstiće, čak sam bio blizu i da je prasnem (odustala je u zadnji tren). Kad sam treći put došao i probao je uhvatiti za picu rekla mi je da ne može i da mi nikad nije dopustila. Četvrti put me ispalila i primila nekog lika preko reda, a dogovorila se samnom. Zvala me da se vratim i da ću dobiti drkicu besplatno ali baš sam se bio raspizdio i već dogovorio s drugom i odlučio da neko vrijeme ne idem kod nje.
Sa mnom nikad nije koristila rukavice, uvijek bih dobio jednu Bajadericu ili malo čokolade.
Jedino što mi starno smeta kod nje je to što sluša i pjeva neke glupe narodnjake dok mi drka. Masaža je bila tak-tak.
bio danas , djevojka je teži slučaj za vrapče umobolnicu , za 40€ neko bezvezno naguravanje po leđima, zamim neko tapkanje po jajima i malome u rukavicama i bez ikakovog osječaja, stalno ima psihološke napadaje, u mojih 30 godina bavljenja ovim sportom ovako lošu uslugu nisam nikad nigdje doživio.

bio danas , djevojka je teži slučaj za vrapče umobolnicu , za 40€ neko bezvezno naguravanje po leđima, zamim neko tapkanje po jajima i malome u rukavicama i bez ikakovog osječaja, stalno ima psihološke napadaje, u mojih 30 godina bavljenja ovim sportom ovako lošu uslugu nisam nikad nigdje doživio.
I koji te vrag tjerao da ides nakon 30 god karijere i tolikih jednako losih recenzija. Dakle,ne radi se tu da senekom svida nekom ne. Da je barem mlada i lijepa.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh