Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uuu jbt...pozlilo mi je pokušavajuči ovo pročitati...i razumijeti....uhhh...Pretplacen sam na Melanie i jedan video uzeo likusa je uzas znaci mozes se dopisivat ak zelis da se dopa 100 dolara posalji odmah ili se ne zeli dopat likusa se umislila dobro je krenulo ima idiota po 200 dolara salju ja radim da ja zivim a ne da drugi zivi od moje love.
Kriva tema frendeU Zagrebu neka sa ege
Koliko nepismenih ljudi tu.. cudis se da ljudi uopce mogu biti toliko nepismeni i neartikuliraniPretplacen sam na Melanie i jedan video uzeo likusa je uzas znaci mozes se dopisivat ak zelis da se dopa 100 dolara posalji odmah ili se ne zeli dopat likusa se umislila dobro je krenulo ima idiota po 200 dolara salju ja radim da ja zivim a ne da drugi zivi od moje love.
Plastičnjača![]()
Sexy Anastasija
Djevojka plavuša plavih očiju, nudi nezaboravne i opuštajuće trenutke gospodi u Zagrebu. Molim prvi kontakt whatsapp…www.oglasnik.hr
poslala video ako je ona zgodna je i to dobro![]()
Jel to Anja?![]()
Sexy Anastasija
Djevojka plavuša plavih očiju, nudi nezaboravne i opuštajuće trenutke gospodi u Zagrebu. Molim prvi kontakt whatsapp…www.oglasnik.hr
poslala video ako je ona zgodna je i to dobro![]()
Pise EnaJel to Anja?
Ma neka jePlastičnjača
jedino kaj znam da odma da adresu i veli kad stigneš me nazovi, jebo me pas ak ne slijedi onda neki uvjet za bon i sličnoMa neka jejel fake zna li neko jel provjerena?
Neka slijedi samo mozemo vrijeme izgubiti ali pare nejedino kaj znam da odma da adresu i veli kad stigneš me nazovi, jebo me pas ak ne slijedi onda neki uvjet za bon i slično
Ovo kad si je skoro prasnio vjerojatno je bila u ovulaciji. Trebaš je uhvatiti za pičić kada je u stanju ovulacije i onda je kresnuti. Ostale faze koje si nabrojao su klasično psiho faze prosječne žene u našoj napaćenoj domovini. Vidim da i vjeruje u tvoj kurac jer ti ne drka u rukavicama što je već samo po sebi veliki uspjeh, a možda bi je već kresnuo da se možda praviš malo nedostižan i nezainteresiran za nju. Mislim da ćeš je naposljetku kresnuti, možda će ti trebati jedno 15-ak odlazaka k njoj, ali važno je da si uporan. Sretno.Ja ne znam gdje problem kod Cajke. Bio sam tri puta i svaki put je bilo drugačije. Kad sam bio drugi put dala mi je da je diram po pici i da joj guram prstiće, čak sam bio blizu i da je prasnem (odustala je u zadnji tren). Kad sam treći put došao i probao je uhvatiti za picu rekla mi je da ne može i da mi nikad nije dopustila. Četvrti put me ispalila i primila nekog lika preko reda, a dogovorila se samnom. Zvala me da se vratim i da ću dobiti drkicu besplatno ali baš sam se bio raspizdio i već dogovorio s drugom i odlučio da neko vrijeme ne idem kod nje.
Sa mnom nikad nije koristila rukavice, uvijek bih dobio jednu Bajadericu ili malo čokolade.
Jedino što mi starno smeta kod nje je to što sluša i pjeva neke glupe narodnjake dok mi drka. Masaža je bila tak-tak.
Nema takvih, sve bonašice. Jedino svi hvale Crnu panteru, a neki su zadovoljni i pohotnom kučkom.pozdrav, skroz sam novi ovdje i nisam previse upucen, predlozite mi neke dobre cure do cca 40 godina da dobro izgledaju, a da nije prijevara i da su u Zagrebu, hvala
a sta znaci to bonasice nisam bas upucen i imas li kontakt od crne pantere?Nema takvih, sve bonašice. Jedino svi hvale Crnu panteru, a neki su zadovoljni i pohotnom kučkom.
Bonašice su kraće rečeno prevarantice ili prevaranti, a kontakt od pantere neka ti daju dečki koji su bili kod nje jer ja nisam. Mislim da niti neću ići jer svi skoro idu kod nje.a sta znaci to bonasice nisam bas upucen i imas li kontakt od crne pantere?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|