ZAGREB - Iskustva & recenzije

Ako vec takvo nesto spomenes, onda ih isto i navodi.
Plavuša 44, Trešnjevka, sise 5, 60 europskih pola sata, oral i keks. Fantastično iskustvo.
Vitka brazilska guza, Lanište, 60 komplet, isto super.
Jana 35, iz Srbije, za one koji vole BBW kategoriju 80 komplet.
Nives, crna pantera 80 komplet, isto super, samo malo previše posjetitelja.
Sara 44, blizu Vlaške, isto savršena, seksi obučena, samostojeće čarape, štikle, ako joj se svidiš može i ljubljenje, 60 eura komplet.
....
Ima ih još ali moram nešto pustiti i za sebe.
Uglavnom odeš, platiš i guštaš.
Onda kažu loš izbor u Zagrebu, meni nije samo trebaš otići u akciju i to je to.
Postoji mogućnost da se nekom princu izbirljivom neka od navedenih cura ne svidi posebno onima koji očekuju da za 60 eura dobiju Sofiju Loren.
Njima se unaprijed ispričavam.
Meni su cure super.
 
Jedan afirmativni post za kraj godine. 🙂 Nakon što sam proanalizirao svoju kratku "karijeru" u ovome "sportu", odlučio sam navesti dvije dame s Plavog oglasnika od kojih sam nakon druženja odlazio najispunjeniji i najzadovoljniji. Imaju nekoliko zajedničkih točaka: 1. Cijena im je povoljna i prihvatljiva ( 300 kn i 400 kn ). 2. Obadvije su prave MILF-ice i prave sisače ( br. 5 ). 3. Samnom su se ljubile. 4. Vole divlji seks i da ih se nabija ( ovdje ne mislim na nekakve grubosti ili ne daj Bože nasilje, već pravi žestoki seks ), a to je rezultiralo mojim jakim svršavanjem. Njihovi oglasi su:
1. Lina ( Brineta 37 ), trenutno nije aktivna, možda se jednog dana vrati -https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/brineta-37-godina-oglas-4673751
2. Đurđa - https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/plavusica-44-god-oglas-5146244
nisam bio nikad kod line, kod đurđe da. samo oral. ne da u usta svršavanje, zanima me je li Lina davala i navodno je davala i anal i sex bez zastite!?
 
Jel bio ko kod ove ili dal zna nesto o njoj
Evo, nazvao je ja umjesto vas koji se bojite. 70 eura je pola sata, 120 sat, seks i oral. Mala se čini simpa preko telefona i ima sigurno toliko godina koliko je napisala u oglasu.
 
@Mark345 Sta zoves bezveze kad ne mislis ic kakve su ti to glupe fore
Pa šta vi svi pitate bezveze o nekoj curi druge koji su bili kod nje? Idi, nazovi je, dogovori fukanje, budi muško i izađi na jebački teren. Niste u stanju ni nazvati curu, a lijepo piše da je se nazove. Uostalom, ako je nekome neka žena ili cura dobra ne znači da će ta ista biti drugom dobra. Oni koji objavljuju recenzije su u redu i to je stvarno pohvalno, ali učestalo pitanja o nekoj curi ili ženi bez da se izađe na jebački teren su stvarno nepotrebna, rekao bih čak i kukavička. Budi muško, stisni zube i odi na jebanje bez pitanja nekom drugome što misli o nekoj curi ili ženi.
 
Pozdrav dolazim u zagreb u cetvrttak pa ako ima neku informaciju koja bi se tipa naći u razdoblju od 2 do 5 popodne a da je starija
 
Pozdrav ljudi,novi sam ovdje...planiram otici kod ove ljepotice na seks,na slikama je Top,pa me zanima dali je neko bio,koliko naplaćuje i kakva su iskustva?Hvala unaprijed

kam bi ti išao? daj se nauci citati sa razumjevanjem
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh