Ekipa pozdrav, do sada sam uglavnom čitao recenzije i vodio se njima pri izboru pa sam odlučio podijeliti i svoja iskustva.. većinu cura su već recenzirali, ali s obzirom na to da sam ih relativno nedavno obišao šaljem update.
1. Atraktivna maserka/ Marina DS
Zgodna žena, cca 45 godina. Usne pune, sise umjetne ali lijepo napravljene, guza solidna. Docek u tajicama i dekolteu. Za svoje godine je jebozovna, osim toga i pristojna i ugodna. Probao sam samo masažu s oralom i ono što cijenim je da se potrudi oko masaže koju zaista dobro radi. Na kraju senzualni oral (ja sam htio s kabanicom, nudi i bez), moze ju se dirati i napaljena je, vlazna dok to radi..
Cijena za masazu s oralom 50€/30min
Za komplet ako netko zeli se dodaje jos 50€
2. Sara sveti duh
Zena cca 45-50 godina, sise vece, ali meni osobno u licu i tijelu nije previse privlacna. Ugodna i simpaticna, lijepo masira i na kraju rucni zavrsetak..
Cijena ako se dobro sjecam 40/polh
Za drugo nisam pitao
3. Crna pantera/Nives
Godine oko 46, pricljiva i onako voli se zajebavat, perverzna. Docek u tangama uskoj haljinici, tangama. Visoka i vitka, sise umjetne i lijepo napravljene, manja guza, lijepe duge noge. U faci lijepa. Kod nje sam bio dva puta, jednom na masazi s oralom i jednom komplet. Masaza nije nista posebno, ali onako malo po malo napaljuje i na kraju se gusi u kiti, duboko. Seks mi je bio ispod ocekivanja, ali nije lose.
Cijena za masazu s oralnim 40€/30 min, a komplet 70€/30min
4. Mirela Veslačka
Simpa zena od oko 50 godina po mojoj procjeni. Vece sise, ali kao i sara sveti duh nije mi privlacna pretjerano. Deblja je u odnosu na slike, ali se trudi oko svega i dobro se nabija.
Cijena 60€/30min
5. Minea vitka brazilska guza
Zena od oko 45 godina, lijepa u licu. Vece guze i prirodne lijepe sise.. za svoje godine u dobroj formi. Ugodna u razgovoru, ne pozuruje. Dobar oral i dobar seks.
Cijena ako se dobro sjećam cca 70€/30 min
6. Maserka Borovje
Zgodna mlada cura, cca 27 godina. Dobre sise, odlicna guzica. Docek u tangama i grudnjaku.. u licu prosjek, ali jebozovna s punijim usnama. Uzeo sam samo masazu s rucnim i dosta je mehanicka, losa. Mislim da cu se vratiti po komplet jednom jer neovisno o pristupu koji je hlada isplati se zbog odlicnog tijela.
Masaza s rucnim 40€/30min
Komplet mislim 70€/30min
7. Kvalitetna masaza
Koma, starija baba oko 55 godina. Neugledna, okrenuo se na vratima.
8. Elokventa Iva
Nisam siguran je li to bila ona jer sam bio prije cca 2 godine, ali tada je u utrinama bila u neboderu. Zgodna cura, cca 35 godina. Sise umjetne, guzica odlicna. U seksu odlicna, voli razlicite poze.. voli se gledati u ogledalu, onako napaljujuce sve zajedno. Ugodna u razgovoru tako da preporuka za nju svakako.
Cijena je mislim tada bila oko 500kn/30min.
To je za sada to, nadam se da ce nekome pomoci u izboru...
Pozz