aleksandar1
New member
di otprilike na Borovju?Evo ti je sada na oglasniku
Slike njene
Anja 💋
165/55/3 -26 godina -diskrecija -higijena -iskljucivo moj prostor -moje slike -ne primam gospodu stariju od 55 godina…www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
di otprilike na Borovju?Evo ti je sada na oglasniku
Slike njene
Anja 💋
165/55/3 -26 godina -diskrecija -higijena -iskljucivo moj prostor -moje slike -ne primam gospodu stariju od 55 godina…www.oglasnik.hr
Ul grada Chicagadi otprilike na Borovju?
Ovo vise nema smisla. Forum je zamisljen da se razmijene iskustva oko razine usluge, prostora i sl, a sigurno ne da se odgovara na besmislena pitanja.di otprilike na Borovju?
Ovo vise nema smisla. Forum je zamisljen da se razmijene iskustva oko razine usluge, prostora i sl, a sigurno ne da se odgovara na besmislena pitanja.
Kad ces otic? Nikad, kad ti je tesko curu nazvat.
Borovje je jedan od najmanjih kvartova i sta je sad tu vazno jel 500m lijevo ili desno. Da se odlucis ici, nazvao bi malu i dala bi ti adresu.
Šta imaju novu tarifu za 15 minuta?Kolumbijka.. Nista specijalno.. Ocekujes docek u stiklama a ona u natikačama i nosi aparat za zube. Uzeo 15 min za 80 eur. Nije za ponoviti
Šta imaju novu tarifu za 15 minuta?
A šta reć ovce su za šišanjeŠta imaju novu tarifu za 15 minuta?
Puši sa kondomom. Možeš ju jebat u misionarskom i doggy položaju,svršavanje u kondom. Drugo ništa neda,probao uz nadoplatu dogovorit još neke stvari al nema šanseMala sa Borovja, dobro jel ju je itko lizao i ljubio? Puši bez ili... ?
A koja je sad ta sa Borovja, mjesamo dvije maserke na forumu.Puši sa kondomom. Možeš ju jebat u misionarskom i doggy položaju,svršavanje u kondom. Drugo ništa neda,probao uz nadoplatu dogovorit još neke stvari al nema šanse
jel bar zna masirati išta i jel se da dirati i imli li je na vagu štaBio nedavno kod :
Crvenokosa 30
Pružam senzualnu masažu u svom prostoru. Za ostale informacije nazovite!www.oglasnik.hr
Crvenokosa, nekima poznaata nekima ne.
Dosao u dogovoreno vrijeme, kako smo dog.
Utrine
Dala tocnu adresu nakon poziva da sam tu, stan, kat itd.
Doceka te lijepo, mirisna, uredno i cisto.
Tusiranje, prije i poslije po volji.
Trosak 30/60 - rucna zavrsnica
Nije od onih koje masiraju u rukavicama i te gluposti. Masira gola u potpunosti te lijepo tijelo za oci.
za ponovit ako nista zbog urednosti i cistoce i izgleda.
Ima li kakvih dodatnih opcija?Bio nedavno kod :
Crvenokosa 30
Pružam senzualnu masažu u svom prostoru. Za ostale informacije nazovite!www.oglasnik.hr
Utrine
Nije od onih koje masiraju u rukavicama i te gluposti. Masira gola u potpunosti te lijepo tijelo za oci.
Ak je za obe skup 80€, kak god da je dobro bude, ak si otisel javi kak je bilo, promaknul mi je ovaj oglasHvala stari!!!
Je li može oral kod nje?Bio nedavno kod :
Crvenokosa 30
Utrine
Ak je za obe skup 80€, kak god da je dobro bude, ak si otisel javi kak je bilo, promaknul mi je ovaj oglas
Nemogu ih dobiti 3 puta zvao nistaAk je za obe skup 80€, kak god da je dobro bude, ak si otisel javi kak je bilo, promaknul mi je ovaj oglas
Da se dirati, zgodna je.jel bar zna masirati išta i jel se da dirati i imli li je na vagu šta
Mislim da neJe li može oral kod nje?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|