Šta imaju novu tarifu za 15 minuta?Kolumbijka.. Nista specijalno.. Ocekujes docek u stiklama a ona u natikačama i nosi aparat za zube. Uzeo 15 min za 80 eur. Nije za ponoviti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta imaju novu tarifu za 15 minuta?Kolumbijka.. Nista specijalno.. Ocekujes docek u stiklama a ona u natikačama i nosi aparat za zube. Uzeo 15 min za 80 eur. Nije za ponoviti
Šta imaju novu tarifu za 15 minuta?
A šta reć ovce su za šišanjeŠta imaju novu tarifu za 15 minuta?
Puši sa kondomom. Možeš ju jebat u misionarskom i doggy položaju,svršavanje u kondom. Drugo ništa neda,probao uz nadoplatu dogovorit još neke stvari al nema šanseMala sa Borovja, dobro jel ju je itko lizao i ljubio? Puši bez ili... ?
A koja je sad ta sa Borovja, mjesamo dvije maserke na forumu.Puši sa kondomom. Možeš ju jebat u misionarskom i doggy položaju,svršavanje u kondom. Drugo ništa neda,probao uz nadoplatu dogovorit još neke stvari al nema šanse
jel bar zna masirati išta i jel se da dirati i imli li je na vagu štaBio nedavno kod :
![]()
Crvenokosa 30
Pružam senzualnu masažu u svom prostoru. Za ostale informacije nazovite!www.oglasnik.hr
Crvenokosa, nekima poznaata nekima ne.
Dosao u dogovoreno vrijeme, kako smo dog.
Utrine
Dala tocnu adresu nakon poziva da sam tu, stan, kat itd.
Doceka te lijepo, mirisna, uredno i cisto.
Tusiranje, prije i poslije po volji.
Trosak 30/60 - rucna zavrsnica
Nije od onih koje masiraju u rukavicama i te gluposti. Masira gola u potpunosti te lijepo tijelo za oci.
za ponovit ako nista zbog urednosti i cistoce i izgleda.
Ima li kakvih dodatnih opcija?Bio nedavno kod :
![]()
Crvenokosa 30
Pružam senzualnu masažu u svom prostoru. Za ostale informacije nazovite!www.oglasnik.hr
Utrine
Nije od onih koje masiraju u rukavicama i te gluposti. Masira gola u potpunosti te lijepo tijelo za oci.
Ak je za obe skup 80€, kak god da je dobro bude, ak si otisel javi kak je bilo, promaknul mi je ovaj oglasHvala stari!!!
Je li može oral kod nje?Bio nedavno kod :
![]()
Crvenokosa 30
Utrine
Ak je za obe skup 80€, kak god da je dobro bude, ak si otisel javi kak je bilo, promaknul mi je ovaj oglas![]()
Nemogu ih dobiti 3 puta zvao nistaAk je za obe skup 80€, kak god da je dobro bude, ak si otisel javi kak je bilo, promaknul mi je ovaj oglas![]()
Da se dirati, zgodna je.jel bar zna masirati išta i jel se da dirati i imli li je na vagu šta
Mislim da neJe li može oral kod nje?
Napisao bi da sam ih pronasao, mislim da neIma li kakvih dodatnih opcija?
Moze link?Ja bi Panteru ali vidim da hoće mlađe, jel bio netko stariji kod nje?
Bio kod nje isto top cura,body to body ima sise lijepe bradavice osjeti se kad klizi po tebe,da se dirat prstenjacit,ali dalje od toga nema,kao u vezi je!!Bio nedavno kod :
![]()
Crvenokosa 30
Utrine
Koja je tarifa?Bio kod nje isto top cura,body to body ima sise lijepe bradavice osjeti se kad klizi po tebe,da se dirat prstenjacit,ali dalje od toga nema,kao u vezi je!!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|