su27flanker
Member
Slično iskustvo, isto sam bio danas. Išao sam prvenstveno zbog foot fetisha i jeftine cijene. Ona u licu izgleda prosječno za svoje godine, al zato trbuh veći od sisa, crno oko noktiju, ispucan lak i ono što je mene najviše dotuklo je na bedru ogroman ožiljak i nedostatak mišića, kao da ju je pas izgrizao. Ne želim se nikom rugat zbog medicinskih problema ali tako nešto bi se stvarno trebalo naglasiti s njezine strane ili barem da se vidi u nekoj od slika. Od utorka hodam sa dignutim kurcem od uzbuđenja ali kad sam ušao izgubio sam erekciju za niti 5 minuta. Otišao sam nakon tipa 15ak minuta, nije me bilo briga što sam platio pola sata. Ne znam što mi je ovo trebalo, odsad idem samo preko ege pa makar platio 150/30.Opusti se . . .
Ako voliš kožu i čizme, masaže sa happy endom te fetiše po želji, opusti se sa plavom privlačnom damom 50+, samo za…www.oglasnik.hr
Zvao...pitao šta nudi....kaže da nudi komplet, za 40 novih.....i kaže da je dama njegovana u 50-ima....i da nije stalno na lokaciji jer dolazi izvan Zagreba na tu lokaciju....lokacija Zapruđe.....
Došao sam na lokaciju....prizemni prostor u zgradi....ona otvara vrata ...a ono...kao da gledam kumicu s placa...godine prek 60.....bez imalo šminke ili sl... Kažem joj, da sam očekivao mlađu osobu...a kaže ona da piše godine u oglasu i da sam joj bezveze potrošio njeno vrijeme...a ja kažem da sam i ja bezveze potrošio svoje vrijeme i okrenem se na vratima......