Masaža
Mlada atraktivna maserka sa slike poziva te na body to body masažu u svom privatnom prostoru. Molim bez poruka i…
www.oglasnik.hr
Cura stalno mjenja oglase oa se nadam da sam pogodio. Lokacija bila mamutica. Oko 22g, ugodan glas i mlada pa sam je odlučio jednom posjetiti iako znam što me očekuje.
Cca 70 bodova za b2b, odnosno za pokušaj masaže. Cura je zgodna, malo tamnije puti, lijepih oblina, al se i malo zapustila, da skine koji kg bi imala ubojica tijelo, a ovako to počinje u celulit ići, iako i dalje ok.
Masirati kao i 95 posto oglasnika ne zna, niti se trudi. Kao i sve legne te na trbuh, i onda te uspava pokusajem trackanja. B2B nema smisla jer je mali stol pa te samo gnjeci bez da tu mozes nesto kliziti.
Ono što ne razumijem je diletantski pristup, ko god je bio na klasičnoj masaži mogao je skužiti kakvi pokreti rukom su ugodni, ne tražim profi masažu al daj brate bar povezano klizi rukom, miluj leđa, klizi i draži malo jagodicama, dotakni jajca od iza, upotrijebi maštu. Tragedija je da u pravilu ja njih ako dopuste izmasiram bolje svaki put.
Zakljucak ne ici na B2B, vec obicnu, jer jednako možeš ispipati i na običnoj, ovo što malo kao "klizi" po tebi nema smisla. Za b2b treba biti, strunjača, madrac i sl, i tako pravu masažu sam samo jednom doživio. Ono da te zajaši leđim okrenuta, naguzi se, uvuče gaćice u dupe i onda ti klizne preko njega prema licu, klizi tako gore dolje, pa klizi poprijeko, itd itd.
Svima koji kažu da je masaža bacanje para kad možeš za te pare keks, istina je da, osim kad je to "prava senzualna" masaža što u zg očito nema više. Plus potražnja je dovoljna da se.ne moraju truditi. Konkretno ova cura zadovoljna da odradi i 1 masažu s obzirom da ima visoku cijenu.