onaj_tamo
Well-known member
Napisao bi da sam ih pronasao, mislim da neIma li kakvih dodatnih opcija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napisao bi da sam ih pronasao, mislim da neIma li kakvih dodatnih opcija?
Moze link?Ja bi Panteru ali vidim da hoće mlađe, jel bio netko stariji kod nje?
Bio kod nje isto top cura,body to body ima sise lijepe bradavice osjeti se kad klizi po tebe,da se dirat prstenjacit,ali dalje od toga nema,kao u vezi je!!Bio nedavno kod :
Crvenokosa 30
Pružam senzualnu masažu u svom prostoru. Za ostale informacije nazovite!www.oglasnik.hr
Crvenokosa, nekima poznaata nekima ne.
Dosao u dogovoreno vrijeme, kako smo dog.
Utrine
Dala tocnu adresu nakon poziva da sam tu, stan, kat itd.
Doceka te lijepo, mirisna, uredno i cisto.
Tusiranje, prije i poslije po volji.
Trosak 30/60 - rucna zavrsnica
Nije od onih koje masiraju u rukavicama i te gluposti. Masira gola u potpunosti te lijepo tijelo za oci.
za ponovit ako nista zbog urednosti i cistoce i izgleda.
Koja je tarifa?Bio kod nje isto top cura,body to body ima sise lijepe bradavice osjeti se kad klizi po tebe,da se dirat prstenjacit,ali dalje od toga nema,kao u vezi je!!
60 eura 30 minKoja je tarifa?
Pisao sam ti, ali ne mogu ti poslati poruku, ne znam zakaj... Posto bih je posjetio, volio bih da nemam iznenadjenja...xDSasvim slučajno sam naišao na Đurđu s Remize na Facebooku. Koga zanima njen profil neka mi se javi privatnom porukom.
60 eura 30 min
ImaJel ima koja u Zg da daje anal?
Jel ima koja u Zg da daje anal?
Pa meni je skupo....60 eura za drkicu mislim da je previše....nedavno je to bilo 150-200 kuna...ili 20-25 eura...Gdje su sad oni koji tvrde da je skupo?
Tebi je sve skupo, najbolje da drkas doma, 40 € ti je puno, neznam kaj biPa meni je skupo....60 eura za drkicu mislim da je previše....nedavno je to bilo 150-200 kuna...ili 20-25 eura...
ovo ne bi karao ni da one meni plate. pa kaj je ovo???Decki jel se isplati ove dvije i koja je cijena!!!
pa puno je, to je necija dnevnica. jos pogotovo kad dobijes losu usluguTebi je sve skupo, najbolje da drkas doma, 40 € ti je puno, neznam kaj bi
Drkat si ga mogu i sam, a ne da mi neka zenska traljavo to radi i jos za 40€. Kak ovi ostali kazu, prije se jebalo za te pare, sad moras dati doslovce duplo vise.Tebi je sve skupo, najbolje da drkas doma, 40 € ti je puno, neznam kaj bi
Batali onda ovaj sport i šlajfaj gaDrkat si ga mogu i sam, a ne da mi neka zenska traljavo to radi i jos za 40€. Kak ovi ostali kazu, prije se jebalo za te pare, sad moras dati doslovce duplo vise.
E a što je ona mogla tada kupiti za 40 eura a što može danas, teško je bilo očekivati da sve poskupi a one se jebu za 40 eura mislim lijepo bi bilo ali ne izvedivoDrkat si ga mogu i sam, a ne da mi neka zenska traljavo to radi i jos za 40€. Kak ovi ostali kazu, prije se jebalo za te pare, sad moras dati doslovce duplo vise.
Većina pravih cura se povukla s PO , ne žele imati posla s jebivjetrima . Imaju iste cijene kao i prije , zao mi je skupine plaćenika koji gore u sebi, ali nikako da pojebu nešto .E a što je ona mogla tada kupiti za 40 eura a što može danas, teško je bilo očekivati da sve poskupi a one se jebu za 40 eura mislim lijepo bi bilo ali ne izvedivo
KraljOpusti se . . .
Ako voliš kožu i čizme, masaže sa happy endom te fetiše po želji, opusti se sa plavom privlačnom damom 50+, samo za…www.oglasnik.hr
Zvao...pitao šta nudi....kaže da nudi komplet, za 40 novih.....i kaže da je dama njegovana u 50-ima....i da nije stalno na lokaciji jer dolazi izvan Zagreba na tu lokaciju....lokacija Zapruđe.....
Došao sam na lokaciju....prizemni prostor u zgradi....ona otvara vrata ...a ono...kao da gledam kumicu s placa...godine prek 60.....bez imalo šminke ili sl... Kažem joj, da sam očekivao mlađu osobu...a kaže ona da piše godine u oglasu i da sam joj bezveze potrošio njeno vrijeme...a ja kažem da sam i ja bezveze potrošio svoje vrijeme i okrenem se na vratima......
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|