Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preradovićeva 32. Tek sam sada vidio da sam krivo napisao....Gundulićeva 32. Usluga odlična. Pa rekao sam sve bitno u prvom postu . Mlada cura, nasmijana, pristupačna, razgovorljiva, daje se u posao ne odrađuje ga samo. Izgled 10/10, pod uvjetom da voliš manekenski tip (oko 167 visoka i max 50 kg). Dogovor lagan preko whatsappa. Velim, meni top iskustvo...istini za volju ove domaće nisu postavile visoke standarde
To i Mene Zanima planiram ici kod njeSara
Tražiš li užitak s nekim tko takoder uziva, javi se uz diskreciju.Centar grada. Fetis NOwww.oglasnik.hr
Jel su ovo stvarne slike od Sare? Koja je cijena kod nje
Kaže mi čovjek s foruma upravo da nisu njezine slikeTo i Mene Zanima planiram ici kod nje
Super onda ako je tako.Nisu njene izgleda puno bolje nego ova cura na slikama 100pola 150h
Zajebo si se,ne da nisi normalan nego i ovaj drugi nije normalanZnači nisam jedini kojem je aparatić jebozovan. Već sam mislio da nisam normalan.
Onda je nenormalnih više i pobjeđujemo tzv. nenormalno normalne rezultatom 2-1.Zajebo si se,ne da nisi normalan nego i ovaj drugi nije normalan
gdje je točno u centru?Dafne top ... Brazilka ako se ne varam ili nesto slicno uglavnom latinoamerikanka..... sto vidis na slikama to dobijes tak da po meni isplativo
Kad sam ja bio bila je kod studentskog doma pored kampa Zagrebelo.gdje je točno u centru?
Ima posebno temu o toj curi. Nahvalili su je.Jel postoji neko konkretno iskustvo s kiara 26
Kiara 26
Mlada zgodna komunikativna samo za one koji to znaju cijeniti pružam druženje. MOJE SLIKEwww.oglasnik.hr
Jel su slike njezine?Ima posebno temu o toj curi. Nahvalili su je.
Jesu...pa to je stara frendica ElenaJel su slike njezine?
O daaa, Elena i Petra, davno bilo ali vrijedno spomena....Bio davno kod nje kad se zvala Elena...po meni pozitivno iskustvo, mladja cura, bila u paru s frendicom svojevremeno...lokacija Branimirova, cini mi se.
nazovi dogovori plati probaj i daj recenziju, nek bude barem neka korist od tebe u zivotuDecki jel se isplati ove dvije i koja je cijena!!!
stari pitam nikad ni za jednu tu nisam pitao otisao sam,sad za pvu pitam odma se ukljucujes ko prava zadrta seljacina,svašta mama okoti!!!nazovi dogovori plati probaj i daj recenziju, nek bude barem neka korist od tebe u zivotu
Ako se ne varam 80€ ali nisam bioDecki jel se isplati ove dvije i koja je cijena!!!
Hvala stari!!!Ako se ne varam 80€ ali nisam bio
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|