Mozart
Well-known member
Pa iskreno, nakon one svade koja je bila na instagramu… neKakva je, jel se isplati po tebi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa iskreno, nakon one svade koja je bila na instagramu… neKakva je, jel se isplati po tebi?
Molim vas za preporuku domaće curke, dosta mi je tih sa EGEa i lažnjaka na POu.
Ne mora biti full extra zgodna, samo da je pouzdana i da se drži dogovora i higijene![]()
Jel sara ustvari ona stetovirana srbijanka sto je prije imala oglas sofia?![]()
Sara
Tražiš li užitak s nekim tko takoder uziva, javi se uz diskreciju.Centar grada. Fetis NOwww.oglasnik.hr
Preporucujem ti Saru i maserku s Borovja (imas cijelu temu za nju).
Meni su bile odlicne, doduse ja nisam posebno zahtjevan. Cure su jako zgodne, mlade i posteno odrađuju posao.
Nemojte me pitat gluposti tipa jel se ljube, jel ih mozes prstenjacit i sl. Normalno mi je da se i mi prilagođavamo curi, i one imaju neke preferencije iako su placene.
Stetovirana i Srbijanka je, a bio sam prvi put pa ne znam kak se zvala prije. Rekla mi je i kao pravo ime, to je nesto skroz trece. Bila je dobra i prijazna, pozdravljam je ako čita ovo.Jel sara ustvari ona stetovirana srbijanka sto je prije imala oglas sofia?
Jesam,jedna mi je poklopila kad sam pitao jel radi oral bez.Takve više ne zovem,ako mi ne kažeš osnovne informacije ne dolazim.Kod takvih usluga je za kuracGlupa pitanja.
Prije kad si zvao curu, rekla bi ti tarifu i lokaciju.
Danas kad zoveš neke cure, moraš ju ono "molit" da ti kaže navedene osnovne informacije.
Jeste li i vi to kod nekih doživjeli?
Stetovirana i Srbijanka je, a bio sam prvi put pa ne znam kak se zvala prije. Rekla mi je i kao pravo ime, to je nesto skroz trece. Bila je dobra i prijazna, pozdravljam je ako čita ovo.
Ova mi je odlična,fino sam ju prstenjačio dok mi ga pljugalaJel ta cura ima kosu kracu, do vrata i par tetovaži malih?
![]()
Sara
Tražiš li užitak s nekim tko takoder uziva, javi se uz diskreciju.Centar grada. Fetis NOwww.oglasnik.hr
Meni su bile odlicne, doduse ja nisam posebno zahtjevan. Cure su jako zgodne, mlade i posteno odrađuju posao.
Nemojte me pitat gluposti tipa jel se ljube, jel ih mozes prstenjacit i sl. Normalno mi je da se i mi prilagođavamo curi, i one imaju neke preferencije iako su placene.
može kontakt maserke s Borovja?![]()
Sara
Evo ti je sada na oglasnikumože kontakt maserke s Borovja?
koliko uzima za 30 min?Evo ti je sada na oglasniku
Slike njene
![]()
Anja 💋
165/55/3 -26 godina -diskrecija -higijena -iskljucivo moj prostor -moje slike -ne primam gospodu stariju od 55 godina…www.oglasnik.hr
Dafne top ... Brazilka ako se ne varam ili nesto slicno uglavnom latinoamerikanka..... sto vidis na slikama to dobijes tak da po meni isplativoIma tko kakav info:
![]()
Plavuša 26 godine
Plavuša 26 godine 160.55.4 željna dobrog društva, pozivam te u svoj privatni, čist i diskretan prostor. Kontakt putem…www.oglasnik.hr
Dafne je ok. Drzi se dogovora i ok je usluga. Po meni daleko od top usluge, nakon par vrhunskih sa EGEDafne top ... Brazilka ako se ne varam ili nesto slicno uglavnom latinoamerikanka..... sto vidis na slikama to dobijes tak da po meni isplativo
Kolumbijka.. Nista specijalno.. Ocekujes docek u stiklama a ona u natikačama i nosi aparat za zube. Uzeo 15 min za 80 eur. Nije za ponovitiIma tko kakav info:
![]()
Plavuša 26 godine
Plavuša 26 godine 160.55.4 željna dobrog društva, pozivam te u svoj privatni, čist i diskretan prostor. Kontakt putem…www.oglasnik.hr
Aparatic je jebozovan reci ti sta oces. Ko da jebes neku srednjoskolku.Kolumbijka.. Nista specijalno.. Ocekujes docek u stiklama a ona u natikačama i nosi aparat za zube. Uzeo 15 min za 80 eur. Nije za ponoviti
ima jedna i u rapskoj ali se više ne oglašava, ima netko možda kontakt?Evo ti je sada na oglasniku
Slike njene
![]()
Anja 💋
165/55/3 -26 godina -diskrecija -higijena -iskljucivo moj prostor -moje slike -ne primam gospodu stariju od 55 godina…www.oglasnik.hr
Auuuu thnx!Kolumbijka.. Nista specijalno.. Ocekujes docek u stiklama a ona u natikačama i nosi aparat za zube. Uzeo 15 min za 80 eur. Nije za ponoviti
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|