Diskretan37
Active member
Ne dajeJel daje svršavanje u usta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne dajeJel daje svršavanje u usta?
Ne mogu naći što je pisalo o njoj, gdje naći, pod kojim nazivom/imenom?To ti je ona Bosanka. Sve je o njoj ispričanoj. Ima oko 35 godina. Hladna, bzveze
Na kojoj je lokaciji? Centar?**nije manekenka, nego manekenski tip tijela....
Bio davno kod nje kad se zvala Elena...po meni pozitivno iskustvo, mladja cura, bila u paru s frendicom svojevremeno...lokacija Branimirova, cini mi se.Jel postoji neko konkretno iskustvo s kiara 26
![]()
Plavi oglasnik: besplatni mali oglasi
1.700.000 oglasa, jer već 30 godina kupujemo i prodajemo zajedno. Predajte oglas POTPUNO BESPLATNO. Puno je oglasnika - jedan je Oglasnik.hr!www.oglasnik.hr
Preradoviceva 32.Na kojoj je lokaciji? Centar?
Gundulićeva 32. Usluga odlična. Pa rekao sam sve bitno u prvom postuGdje je u prostoru kakva usluga daj malo vise o njoj
Preradovićeva 32. Tek sam sada vidio da sam krivo napisao....Gundulićeva 32. Usluga odlična. Pa rekao sam sve bitno u prvom postu. Mlada cura, nasmijana, pristupačna, razgovorljiva, daje se u posao ne odrađuje ga samo. Izgled 10/10, pod uvjetom da voliš manekenski tip (oko 167 visoka i max 50 kg). Dogovor lagan preko whatsappa. Velim, meni top iskustvo...istini za volju ove domaće nisu postavile visoke standarde
![]()
To i Mene Zanima planiram ici kod nje![]()
Sara
Tražiš li užitak s nekim tko takoder uziva, javi se uz diskreciju.Centar grada. Fetis NOwww.oglasnik.hr
Jel su ovo stvarne slike od Sare? Koja je cijena kod nje
Kaže mi čovjek s foruma upravo da nisu njezine slikeTo i Mene Zanima planiram ici kod nje
Super onda ako je tako.Nisu njene izgleda puno bolje nego ova cura na slikama 100pola 150h
Zajebo si se,ne da nisi normalan nego i ovaj drugi nije normalanZnači nisam jedini kojem je aparatić jebozovan. Već sam mislio da nisam normalan.
Onda je nenormalnih više i pobjeđujemo tzv. nenormalno normalne rezultatom 2-1.Zajebo si se,ne da nisi normalan nego i ovaj drugi nije normalan
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|