Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidiš kak si ispao glup ko kurac. Pričaš o tome kako se nešto PIŠE, a napišeš "KAŽE se ovako, a ne ovako...." GlupkoKaže se četničko a ne četnićko
Ova prva MILFICA-OSAMLJENA je bila(kad sam ja bio) u Novom Zagrebu, ali ništa posebno, klasika, osrednje i puno priča-bar za meneMolim da ako znate nešto o dotičnim. Zanima me prvo lokacija, pa onda ostalo.. tarifa, izgled, itd...
![]()
Milfica - osamljena (brineta, 178 - 4/5, 69)
Sama sam i čekam tvoje ruke da provjere da li su četvorka ili petica. Sve će biti kako ti kažeš. Nemoj dozvoliti da…www.oglasnik.hr
![]()
Djevojka sa slike!
Cekam te u svom prostoru za druženje. Prostor je moj nema neugodnosti na vratima, u vezi slika to sam ja. Higijena I…www.oglasnik.hr
![]()
Slike moje guze su 100% autentične :)
Seksi Maja velike guze, pruža Body to Body masaže u svom prekrasnom prostoru, uz diskreciju i higijenu na prvom mjestu!…www.oglasnik.hr
![]()
Lijep provod
Nudim malo druženja i opuštanja Djevojka 24 godina ,plavuša 50 kg ,grudi 3 Diskrecija Max. Stop sms!www.oglasnik.hr
![]()
Modra laguna Nova Zgodna
Istinit opis i fotografije! Djevojka brineta 28g/170/67/3+ U ugodnom, diskretnom i čistom prostoru. Isključivo za…www.oglasnik.hr
Pa nije baš lijepo tuči curu, ali za te novce zbilja bi trebala nešto i pretrpjeti.Stvarno,,, ,ponosan si da si je udarao jače da je više boli pa si je praktično ucjenio da ti liže šupak da je nebi više mučio, ma idi u kurac govno četnićko ti ovaj forum primitivnih majmuna
300€ za ovu ruznu facu???
To i ja gledam300€ za ovu ruznu facu???
Mislim da se još uvijek može bacit koji eurić recepcioneru i upitat za neku zabavu. Prije bilo a sad stvarno ne znam, ali su uvijek imali stvarno dobru ponudu.Lijep pozdrav svima! Relativno sam nov u ovom sportu, pa bi iskusnu ekipu zamolio za savjet, dolazim u Zg poslovno i htio bi uslugu dobre masaže sa happy endom (HJ, BJ manje vazno). Jos ako dolazi u hotel...top! (Nije uvjet) Procitah pola foruma, ali ne iskace mi nitko posebno...da je ugodna oku i solidno masira. Unaprijed hvala na odg i pozz
Imas njen oglas u plavom, nemoj okolisat u porukama i probaj dogovorit odmah u startu jer inace te nece fermat 2%Pozdrav drusto imali neko mozda broj ili neki kontakt od one Gabrijele Simunec iz zg? I jel neko mozda bio s njom kake su recenzije?
Kakva je, jel se isplati po tebi?Imas njen oglas u plavom, nemoj okolisat u porukama i probaj dogovorit odmah u startu jer inace te nece fermat 2%
Ma uzas bolje ne.. rade bacim pare na neku brazilku ... bar se mozes pohvalit da si karo brazilku. A ne nilskog konjaKakva je, jel se isplati po tebi?
Pa iskreno, nakon one svade koja je bila na instagramu… neKakva je, jel se isplati po tebi?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|