vidiš kak si ispao glup ko kurac. Pričaš o tome kako se nešto PIŠE, a napišeš "KAŽE se ovako, a ne ovako...." GlupkoKaže se četničko a ne četnićko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidiš kak si ispao glup ko kurac. Pričaš o tome kako se nešto PIŠE, a napišeš "KAŽE se ovako, a ne ovako...." GlupkoKaže se četničko a ne četnićko
Ova prva MILFICA-OSAMLJENA je bila(kad sam ja bio) u Novom Zagrebu, ali ništa posebno, klasika, osrednje i puno priča-bar za meneMolim da ako znate nešto o dotičnim. Zanima me prvo lokacija, pa onda ostalo.. tarifa, izgled, itd...
![]()
Milfica - osamljena (brineta, 178 - 4/5, 69)
Sama sam i čekam tvoje ruke da provjere da li su četvorka ili petica. Sve će biti kako ti kažeš. Nemoj dozvoliti da…www.oglasnik.hr
![]()
Djevojka sa slike!
Cekam te u svom prostoru za druženje. Prostor je moj nema neugodnosti na vratima, u vezi slika to sam ja. Higijena I…www.oglasnik.hr
![]()
Slike moje guze su 100% autentične :)
Seksi Maja velike guze, pruža Body to Body masaže u svom prekrasnom prostoru, uz diskreciju i higijenu na prvom mjestu!…www.oglasnik.hr
![]()
Lijep provod
Nudim malo druženja i opuštanja Djevojka 24 godina ,plavuša 50 kg ,grudi 3 Diskrecija Max. Stop sms!www.oglasnik.hr
![]()
Modra laguna Nova Zgodna
Istinit opis i fotografije! Djevojka brineta 28g/170/67/3+ U ugodnom, diskretnom i čistom prostoru. Isključivo za…www.oglasnik.hr
Pa nije baš lijepo tuči curu, ali za te novce zbilja bi trebala nešto i pretrpjeti.Stvarno,,, ,ponosan si da si je udarao jače da je više boli pa si je praktično ucjenio da ti liže šupak da je nebi više mučio, ma idi u kurac govno četnićko ti ovaj forum primitivnih majmuna
300€ za ovu ruznu facu???
To i ja gledam300€ za ovu ruznu facu???
Mislim da se još uvijek može bacit koji eurić recepcioneru i upitat za neku zabavu. Prije bilo a sad stvarno ne znam, ali su uvijek imali stvarno dobru ponudu.Lijep pozdrav svima! Relativno sam nov u ovom sportu, pa bi iskusnu ekipu zamolio za savjet, dolazim u Zg poslovno i htio bi uslugu dobre masaže sa happy endom (HJ, BJ manje vazno). Jos ako dolazi u hotel...top! (Nije uvjet) Procitah pola foruma, ali ne iskace mi nitko posebno...da je ugodna oku i solidno masira. Unaprijed hvala na odg i pozz
Imas njen oglas u plavom, nemoj okolisat u porukama i probaj dogovorit odmah u startu jer inace te nece fermat 2%Pozdrav drusto imali neko mozda broj ili neki kontakt od one Gabrijele Simunec iz zg? I jel neko mozda bio s njom kake su recenzije?
Kakva je, jel se isplati po tebi?Imas njen oglas u plavom, nemoj okolisat u porukama i probaj dogovorit odmah u startu jer inace te nece fermat 2%
Ma uzas bolje ne.. rade bacim pare na neku brazilku ... bar se mozes pohvalit da si karo brazilku. A ne nilskog konjaKakva je, jel se isplati po tebi?
Pa iskreno, nakon one svade koja je bila na instagramu… neKakva je, jel se isplati po tebi?
Molim vas za preporuku domaće curke, dosta mi je tih sa EGEa i lažnjaka na POu.
Ne mora biti full extra zgodna, samo da je pouzdana i da se drži dogovora i higijene![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|