Meni je žao što se ja nisam okrenuo. Jer koliko god izgled bio prosječan (i Ana Rudeš izgleda prosječno pa čovjeka razvali od seksa), usluga je katastrofa.Zvao i bio prije desetak dana kod ove, tzv. Ivana 091/723-9978
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/masaze-oglas-5238736
Dogovor brz odmah se javila, slike njezine, prostor na Laništu odmah iza Arena Centra. Taman za vrijeme nekog koncerta sam bio parkinga nigdje jbg bad luck. Čekao na hladnoći 15 min ispred zgrade i okrenuo se prema autu i taman zove da mogu ući, dolazim na zadnji kat zgrade otvara vrata i jednostavno mi nije izgledala u tom trenu (možda do mene jer sam bio loše volje cijeli dan) i kažem oprosti ništa od ovoga i pravac doma.
Krenimo od toga da kod dogovora ne naglasi da puši bez kondoma nego se pravi pametna kad je čovjek već istuširan i gol. Kad sam se počeo oblačiti onako mokar i tražiti pare natrag, odmah je oral mogao i bez kondoma. Čak dva i pol puta ga stavila u usta (ne zajebavam se) prije nego je navukla kondom i tražila akciju.
Akcija traje kratko, mehanička je, nema maženja, nema anala, nema napaljivanja, nema lizanja jaja ("sad bi ti"), nema svršavanja u usta.
Ali najgora stvar mi je nepoštovanje termina. Nema mi ničeg goreg nego kad profesionalka dogovara iduće klijente dok si ja još ni kurac nisam obrisao i pravi se da sam nevidljiv.
Sve u svemu, bolje izdrkat nego bacat pare. I da, slike jesu njene, ali nisu reprezentativne. Uživo je možda i dobrih 10 kila teža nego na ovim slikama u oglasu.
Šteta 70/30.