Kod prve možeš dobiti samo masažu s drkicom, treću izbjegavaj u širokom luku, a za drugu ne znam ništa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod prve možeš dobiti samo masažu s drkicom, treću izbjegavaj u širokom luku, a za drugu ne znam ništa
Kad se samo sjetim Luke Burazera i njegove prevare sa kriptom. Uvijek mi je fascinantno odakle budalama i naivčinama novci. A obzirom da je Plavi oglasnik i dalje pun whatsapp oglasa i dalje horde idiota plaćaju bonove.Jebo vas takve glupe da vas jebo. I zaslužujete da vam se uzmu pare.
Ne samo da je tisuću puta spomenuto ovdje da se ne daje ništa unaprijed, pa sve da vam je to i promaklo - gdje vam je ono zrnce i minimum zdravog razuma koji će vam reći da se nikad nikome, na neviđeni, ne daje nikakav bon. Kad ćete evoluirati više i shvatiti to i bez da vam se napiše? Koliko GLUP moraš biti?
Odavno tvrdim da Hrvati generalno imaju jako niski IQ.
Tu plavokosu25 sam ganjao mjesecima i na kraju više ne stavlja oglas...Evo ukratko moja iskustva u zadnja 3-4 mjeseca. Već se pisalo o svima, pa samo ih navodim po imenima, možda pomogne ako se tko dvoumi.
Plavokosa 25 - lijepo građena cura, mlada mama, simpa faca. Dogovor nije baš lak, teško ju je dobiti za termin, ali po dogovoru sve radi. Oral bez, seks sa, anal ne, u par poza, hoće se i poljubit ovlaš, za vrijeme akcije uglavnom priča o seksu, pa se da izdržat.... Tijelo tetovirano, velike cice, malo viseće, ne voli ih pokazivati. Prostor Ferenčica, trošak 70/100.
Kiara 26 - isto lijepo građena cura, vitkija od Plavokose, faca OK, malo vulgarna, dost jebozovna. Bolje tijelo nego na slikama, sitnija. Nije baš poduzetna, nego pita i očekuje od tebe da vodiš i radiš, ali radi sve po dogovoru, osim anala, isto se ljubi, čak malo i preagresivno. Prostor Branimirova, trošak 80/100/150 (30-45-60 min).
Lora Blond - lijepo građena cura, slična ovoj Kiari, samo plavokosa, faca ne sjećam seviše, ali nije ružna. Isto pasivna, ali sluša i radi po dogovoru. Prostor Branimirova, trošak bio 60e. Bio sam davno, možda je sad novi prostor i cijena.
Elokventna Iva, OK cura, malo jača od ovih ostalih, ali OK tijelo i faca niš posebno Lijepo surađuje i radi sve po dogovoru, jedino što cijela akcija nije meni bila previše seksi, ona krenula u neku bezveze priču o sebi i svom dečku, njegovoj familijij, pa mi to nije baš pasalo, ali odlično puši i dobro se jebe, pa sam nekak izdržavo. Prostor Pruđe kod Čevosa, trošak 70e a pol sata.
To je i rang lista, kod Plavokose i Kiare bih ponovio, ove druge 2 ne bih... Ne pitajte me za linkove i telefone, jer brišem s telefona, a javljam se kad objave oglas.
Meni je naj bila AndreaLjudi da mi je samo još jednom kod maja kranjceviceva....
Je, njen je oglas samo ima dosta retardiranih ovdje koji nisu sposobni naći ništa, nego samo tu ispitujuPa sta nije ovo njen oglas?
Olj@
Atraktivna plavuša 50g, prijatnog i simpatičnog izgleda. Poziva te na ugodno druženje. Slike su moje 100%www.oglasnik.hr
Točno. Čemu više pričati o njoj, očito se povukla.Tu plavokosu25 sam ganjao mjesecima i na kraju više ne stavlja oglas...
Koja AndrejaMeni je naj bila Andrea
Ne radi već više od dvije godine. Bila je u Zapruđu. Tko je duže u ovome sigurno je znaKoja Andreja
e da, nije ni iba loša. Lijepo lice, Ok tijelo, aktivna u akciji. Jedino što brblja pizdarije i što je sva nekako mekana, ali nije za bacit. Mijenja oglase, treba je skužit koja je kad dođe...Jel zna tko gdje je nestala lea iz Bosne, ima tko njezin broj
Bila je tu prije 20-tak dana.Jel zna tko gdje je nestala lea iz Bosne, ima tko njezin broj
Mio će da te zguziPozdrav. Dali je bio neko sa djevojkom iz Zagreba,zove se Mio? Hvala.
daj mslo više informacija, koja je to? svi smo na iglamaPozdrav. Dali je bio neko sa djevojkom iz Zagreba,zove se Mio? Hvala.
Ja sam se skinuo davnih dana. Sad sam samo na kurvama. Jbg jednu ovisnost zamjenio drugom. Šta ću kada sam slabdaj mslo više informacija, koja je to? svi smo na iglama
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|