FAKE OGLAS !Stari, pitas mamu novce, tipa treba ti za tenisice. Odes provjeris sto sam napisao i imas dokaz da sam pimp, ili jebes. Win win. Ne moze jednostavnije.
P.s. Nisi zvao jer se dogovara preko sms-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
FAKE OGLAS !Stari, pitas mamu novce, tipa treba ti za tenisice. Odes provjeris sto sam napisao i imas dokaz da sam pimp, ili jebes. Win win. Ne moze jednostavnije.
P.s. Nisi zvao jer se dogovara preko sms-a
je, prilicno je popunjena , pise ti 67 kg na 172cmJel se pamela/elokventna iva popunila malo ili je jos uvijek onako jako mrsava, zadnji put sam bio prije 3 godine... meni je njen pristup top jefino sta se ne ljubi, bar nije samnom
Ček, kakva je u faci?je, prilicno je popunjena , pise ti 67 kg na 172cm
700 kn bacis u skoljku i pustis vodu.700 pol sata?
Mehkaje, prilicno je popunjena , pise ti 67 kg na 172cm
Ne lazi ljude tu ! Ti stojis iza tog oglasa koji je FAKEJos jedan veleum. Sto vas kosta decki provjerit mene pimpa, ja stvarno ne razumijem?
P.s. Sad sam bacio pogled na ostale upise malog maze. Decko ti imas ozbiljnih psihosocijalnih i ocigledno seksualnih problema. Trebao bi potraziti pomoc
Sta se tu svadate..Ako trazi nesto unaprijed ,bonovi,aircash i slicno.Jednostavno odjebati a ko do sad nije naucio lekciju,nakon toliko vremena i upozorenja...Nek sam proba ako nama ne vjeruje.Ne lazi ljude tu ! Ti stojis iza tog oglasa koji je FAKE
Pa kako da nije fake oglas,nejavlja se dogovoaras putem sms a ... moras bit glup da padnes na te foreSta se tu svadate..Ako trazi nesto unaprijed ,bonovi,aircash i slicno.Jednostavno odjebati a ko do sad nije naucio lekciju,nakon toliko vremena i upozorenja...Nek sam proba ako nama ne vjeruje.
Ne mora biti fake,mada u 95 posto slucajeva je.Evo ja se prosli tjedan dogovorio putem sms.Dobro priznajem da ta osoba ovdje vise puta spominjana i hvaljena,tako da nije bilo nimalo sumnje.Pa kako da nije fake oglas,nejavlja se dogovoaras putem sms a ... moras bit glup da padnes na te fore
Aj onda dogovori s ovim oglasom pa nam javi da znamo svi ...Ne mora biti fake,mada u 95 posto slucajeva je.Evo ja se prosli tjedan dogovorio putem sms.Dobro priznajem da ta osoba ovdje vise puta spominjana i hvaljena,tako da nije bilo nimalo sumnje.
valerija shemale kolko sam ja skuzio iz shemale teme.Jos jedan veleum. Sto vas kosta decki provjerit mene pimpa, ja stvarno ne razumijem?
P.s. Sad sam bacio pogled na ostale upise malog maze. Decko ti imas ozbiljnih psihosocijalnih i ocigledno seksualnih problema. Trebao bi potraziti pomoc
Je buraz ,aj da i tebe karam da budes shemallevalerija shemale kolko sam ja skuzio iz shemale teme.
I kakva je mala bila akcija izgled??Pola je 600 prostor je super cura ima sve zube i super izgleda to kaj ovi pišu nemam komentara najbolje da odeš i uvjeriš se
Jbg , OF im je laksi za izvuci pare , pogotovo ovima koje imaju imalo u glavi , tako da uglavnom samo one koje imaju stalne , ostalo kada putujes van RH .Bgm sve je otislo u k i taj ege koji jebio kao siguran video recenzije ovo ono al i to su sjebali,nemos nac dvi realne izgledom i normalne da odrade posao bar solidno i da glume nije problem haha a o plavom da ne pricam njih 15-tak se vrti erotik crna pantera odrade al brate mili prosle tisuce jebaca kod njih i to nije sigurno vise tako da ja odustajem na neko vrijeme.
Da, već 3 tjedna nas sve zanima ta infoI kakva je mala bila akcija izgled??
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|