Marko_Livaja
Active member
Daj link...Pise kao treba joj za smjestaj hitno, ako ne uplatim imat cemo problema i ona i ja, kao kune se i sl stvari... nije ti telefon kasnije zvonio niti ista slicno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj link...Pise kao treba joj za smjestaj hitno, ako ne uplatim imat cemo problema i ona i ja, kao kune se i sl stvari... nije ti telefon kasnije zvonio niti ista slicno?
Daj link...
u svaki sport treba nešto uložit i u poremu, za ovaj sport osnovna je oprema stari mobitel na bonove i kada ti treba uključiš i zatim ugasiš pa neka zovu koliko hočePoz, naisao na profil na cityoflove...
Javio se, i nakon neke prepiske trazi uplatu na westernunion. Ok, znam da je to prevara i tomu slicno, medjutim prijeti se da ukoliko ne uplatim, objavit ce moj broj na svim oglasnicima i tome slicno i da mi telefon nece prestati zvoniti. Mislite da tu ima plodnog tla za tako nesto, ili?
Ovo na slici ti je Tina Dakić, znači da je profil teška prevara. Moje je mišljenje da ti neko ide na silu namjestiti da uplatiš kako bi te prestrašio.Anchy Zagreb, Independent | City of Love
Ako si DISKRETAN I ZELIS DRUZENJE I DOBRU ZABAVU JAVI SE NA WHATSAPP +381645387664www.cityoflove.com
Ma ja sam vec njemu objasnjavao na drugom forumu ta samo blokira te brojeve i amen, jer mu ne mogu nista. Al eto jbg, frajer se usro i misli da ce mu doci policija hahahah.Hoćeš reći, idu ga prestrašiti kako bi uplatio?
To su sve prazne prijetnje, njima je cilj pokupit ti lovu, a ne da tebi zvoni mobitel. Prodaju tu priču jer znaju da može upaliti na nekom maloumnom, a ako ne upali idu dalje na sljedeću žrtvu.
Uzeti dva razbijača i dobro izbubati ti koji se prijete bejzbol palicama,ako ne može dotična osoba riješiti problem.Ma ja sam vec njemu objasnjavao na drugom forumu ta samo blokira te brojeve i amen, jer mu ne mogu nista. Al eto jbg, frajer se usro i misli da ce mu doci policija hahahah.
I mene zanima lokacijaPitanje…..koja je lokacija od Silvije??pobliže,nemora točna
Pa krugeI mene zanima lokacija
u svaki sport treba nešto uložit i u poremu, za ovaj sport osnovna je oprema stari mobitel na bonove i kada ti treba uključiš i zatim ugasiš pa neka zovu koliko hoče
u svaki sport treba nešto uložit i u poremu, za ovaj sport osnovna je oprema stari mobitel na bonove i kada ti treba uključiš i zatim ugasiš pa neka zovu koliko hoče
Pise kao treba joj za smjestaj hitno, ako ne uplatim imat cemo problema i ona i ja, kao kune se i sl stvari... nije ti telefon kasnije zvonio niti ista slicno?
Bez brige,i tako je neces dobiti na mobgledam sad oglas ovoj elokventnoj ivi
jel stvarno ovo za mlađe sta pise u oglasu? ja sam u ranim 20ima pa nema sanse da joj kazem da imam 30+ god
Modra laguna Nova Zgodna
Istinit opis i fotografije! Djevojka brineta 28g/170/67/3+ U ugodnom, diskretnom i čistom prostoru. Isključivo za…www.oglasnik.hr
Senzualne masaže :) Slike prave!
Šarmantna i zgodna studentica Ana, oblikovanog tijela i guze, 24 godine pruža BodyToBody masaže u svom ugodnom…www.oglasnik.hr
Danijela309
Bio neki dan. Slike nisu njene , ali je cura zgodna ima zanimljive tetovaže po tome vidim da slike nisu njene.
Ljepo lice, guza jako fina, sisa baš i nema. I da, ono 22 godine šala mala, dao bih joj kasne dvadeste - rane tridesete.
B2B masaža je ok, natracka te baby uljem i fino klizi po tebi povremeno ti rajcajući jaja. Okret i dobar oral bez. I na kraju ok keks u par klasicnih poza.
Tarife 400 b2b sa rucnim, 700 ako ces oral, 900 keks. Traje dok ne svrsis.
Bez brige,i tako je neces dobiti na mob
Ne znam na koga se lozi ali znam da se tesko javlja na mobNe vjerujem da je promijenila opis u oglasu.
Šta se loži na matorce od 50+?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|