Das broj,ako nije problem?Vratila se Ana kovać![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Das broj,ako nije problem?Vratila se Ana kovać![]()
Pala NG izgleda
![]()
Policija razbila lanac prostitucije u Španskom: U nepunih mjesec dana organizirali oko 245 usluga
Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom odvjetništvuwww.vecernji.hr
Ko je NG?Pala NG izgleda
![]()
Policija razbila lanac prostitucije u Španskom: U nepunih mjesec dana organizirali oko 245 usluga
Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom odvjetništvuwww.vecernji.hr
GalerijaKo je NG?
Ako jesu bas mi je drago hahahahGalerija
Bilo je i vrijeme da to zatvore…Pala NG izgleda
![]()
Da, isto kao kad ti vozis 100 na sat gdje je dozvoljeno 50, pa ti policajac na kraju napise da si vozio 70. Velika je razlika radi li cura samostalno ili ju podvodi pimp kojem je ona seksualno roblje.A onda bi sve sa oglasnika trebalo zatvoriti sve one rade nelegalno?
A jbg neznam što se točno tamo dešavalo, vjerojatno je onda izmaklo kontroli?Da, isto kao kad ti vozis 100 na sat gdje je dozvoljeno 50, pa ti policajac na kraju napise da si vozio 70. Velika je razlika radi li cura samostalno ili ju podvodi pimp kojem je ona seksualno roblje.
Pala NG izgleda
![]()
Ne one su žumberačka.To su ove kia sendi alisa?
One su bas top picke da mi je kebat bilo koji ovako privatno platio bi i 200e sa sat ak ptrebaNe one su žumberačka.
Poz, naisao na profil na cityoflove...
Javio se, i nakon neke prepiske trazi uplatu na westernunion. Ok, znam da je to prevara i tomu slicno, medjutim prijeti se da ukoliko ne uplatim, objavit ce moj broj na svim oglasnicima i tome slicno i da mi telefon nece prestati zvoniti. Mislite da tu ima plodnog tla za tako nesto, ili?
Pise kao treba joj za smjestaj hitno, ako ne uplatim imat cemo problema i ona i ja, kao kune se i sl stvari... nije ti telefon kasnije zvonio niti ista slicno?Nema. Imao sam slicno iskustvo u Beogradu.
Daj link...Pise kao treba joj za smjestaj hitno, ako ne uplatim imat cemo problema i ona i ja, kao kune se i sl stvari... nije ti telefon kasnije zvonio niti ista slicno?
Daj link...
u svaki sport treba nešto uložit i u poremu, za ovaj sport osnovna je oprema stari mobitel na bonove i kada ti treba uključiš i zatim ugasiš pa neka zovu koliko hočePoz, naisao na profil na cityoflove...
Javio se, i nakon neke prepiske trazi uplatu na westernunion. Ok, znam da je to prevara i tomu slicno, medjutim prijeti se da ukoliko ne uplatim, objavit ce moj broj na svim oglasnicima i tome slicno i da mi telefon nece prestati zvoniti. Mislite da tu ima plodnog tla za tako nesto, ili?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|