ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poz, naisao na profil na cityoflove...
Javio se, i nakon neke prepiske trazi uplatu na westernunion. Ok, znam da je to prevara i tomu slicno, medjutim prijeti se da ukoliko ne uplatim, objavit ce moj broj na svim oglasnicima i tome slicno i da mi telefon nece prestati zvoniti. Mislite da tu ima plodnog tla za tako nesto, ili?

Javio se, i nakon neke prepiske trazi uplatu na westernunion. Ok, znam da je to prevara i tomu slicno, medjutim prijeti se da ukoliko ne uplatim, objavit ce moj broj na svim oglasnicima i tome slicno i da mi telefon nece prestati zvoniti. Mislite da tu ima plodnog tla za tako nesto, ili?

Nema. Imao sam slicno iskustvo u Beogradu.

u svaki sport treba nešto uložit i u poremu, za ovaj sport osnovna je oprema stari mobitel na bonove i kada ti treba uključiš i zatim ugasiš pa neka zovu koliko hoče

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh