Je buraz ,aj da i tebe karam da budes shemallevalerija shemale kolko sam ja skuzio iz shemale teme.
Je buraz ,aj da i tebe karam da budes shemallevalerija shemale kolko sam ja skuzio iz shemale teme.
I kakva je mala bila akcija izgled??Pola je 600 prostor je super cura ima sve zube i super izgleda to kaj ovi pišu nemam komentara najbolje da odeš i uvjeriš se
Jbg , OF im je laksi za izvuci pare , pogotovo ovima koje imaju imalo u glavi , tako da uglavnom samo one koje imaju stalne , ostalo kada putujes van RH .Bgm sve je otislo u k i taj ege koji jebio kao siguran video recenzije ovo ono al i to su sjebali,nemos nac dvi realne izgledom i normalne da odrade posao bar solidno i da glume nije problem haha a o plavom da ne pricam njih 15-tak se vrti erotik crna pantera odrade al brate mili prosle tisuce jebaca kod njih i to nije sigurno vise tako da ja odustajem na neko vrijeme.
Da, već 3 tjedna nas sve zanima ta infoI kakva je mala bila akcija izgled??
evo na sto mene ova asocira ,dođes ,uđes i u sobi vjestica s metlom ,a ona je metla. prezgoljava ,niti dupeta ,niti sise ,faca ocaj ,zubi katastrofa ,pankerica ,oko vrata neka ogrlica za pse sa zakovicama. inace u tom prostoru je i ona zenska koja je vodila onaj salon u Domjanicevoj ,koju kad sam prvi put vidio tamo jos neke 2013 ili 2014 pozelio odmah ,prejebene sise s ogromnim bradavicama. ocito je nesto poslo po zlu pa sad ona masira ali nema nista drugo osim masaze i drkice ,i nema sanse nesto drugo dogovorit. stetajel bio tko kod ove:
![]()
Profi masaža
Extra vitka maserka (28) relaxirat ce vas kvalitetnom masažom u ugodnom ambijentu. Sex i or isključen!www.oglasnik.hr
Jel bar dobro drka ili tek toliko da ga drži u rukama.evo na sto mene ova asocira ,dođes ,uđes i u sobi vjestica s metlom ,a ona je metla. prezgoljava ,niti dupeta ,niti sise ,faca ocaj ,zubi katastrofa ,pankerica ,oko vrata neka ogrlica za pse sa zakovicama. inace u tom prostoru je i ona zenska koja je vodila onaj salon u Domjanicevoj ,koju kad sam prvi put vidio tamo jos neke 2013 ili 2014 pozelio odmah ,prejebene sise s ogromnim bradavicama. ocito je nesto poslo po zlu pa sad ona masira ali nema nista drugo osim masaze i drkice ,i nema sanse nesto drugo dogovorit. steta
Das broj,ako nije problem?Vratila se Ana kovać ♥️😘
🥶Pala NG izgleda
![]()
Policija razbila lanac prostitucije u Španskom: U nepunih mjesec dana organizirali oko 245 usluga
Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom odvjetništvuwww.vecernji.hr
Ko je NG?Pala NG izgleda
![]()
Policija razbila lanac prostitucije u Španskom: U nepunih mjesec dana organizirali oko 245 usluga
Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom odvjetništvuwww.vecernji.hr
GalerijaKo je NG?
Ako jesu bas mi je drago hahahahGalerija
Bilo je i vrijeme da to zatvore…👍Pala NG izgleda
![]()
Da, isto kao kad ti vozis 100 na sat gdje je dozvoljeno 50, pa ti policajac na kraju napise da si vozio 70. Velika je razlika radi li cura samostalno ili ju podvodi pimp kojem je ona seksualno roblje.A onda bi sve sa oglasnika trebalo zatvoriti sve one rade nelegalno?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|