Ciara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ciara
Je ti si 100% bio
Daj onda recenziju. Koliko para 30m/1h, kaj sve radi, kakav je prostor, kakva je akcija, daj detalje. Neko je napisal da nije maloljetna al da nema sve zube. Ak nije i ak ima sve zube ja idem prvi. Mlado meso mmmmKoliko vi možete srati po nekom to je nemoguce i toliko jadno ja sam bio kod cure i tip top je i ona i higijena i atmosfera je super i sve je kako treba
Pola je 600 prostor je super cura ima sve zube i super izgleda to kaj ovi pišu nemam komentara najbolje da odeš i uvjeriš seDaj onda recenziju. Koliko para 30m/1h, kaj sve radi, kakav je prostor, kakva je akcija, daj detalje. Neko je napisal da nije maloljetna al da nema sve zube. Ak nije i ak ima sve zube ja idem prvi. Mlado meso mmmm
Jedeš govna za bezveze brate mili idi liječi seJe ti si 100% bio
Danas uclanjena i sad vec bio .... Drugarice prokletnice
Je ti si 100% bio
Danas uclanjena i sad vec
Stavio si istu profilnu sliku sebi i njoj/njemu na oglasu .... PReocit si sa prevarom i oglasima Viktorije Vite transice i te koju objavljujes...Jedeš govna za bezveze brate mili idi liječi se
Evo iste slike tvog i njenog oglasaStavio si istu profilnu sliku sebi i njoj/njemu na oglasu .... PReocit si sa prevarom i oglasima Viktorije Vite transice i te koju objavljujes...
JesteModra laguna Nova Zgodna
Istinit opis i fotografije! Djevojka brineta 28g/170/67/3+ U ugodnom, diskretnom i čistom prostoru. Isključivo za…www.oglasnik.hr
jel ovo prava elokventna iva?
Jojjj i ta murija da ih hoce sve polovit mogu u tjedan dana ih svw koje rade u zgu uhapsit i onda one koje ono stite i zaraduju na njima ne diraju i ganjaju ove sto rade same za sebe,pederska policijska posla‘Brineta 23‘ preko oglasnika nudila seks, na vrata joj pokucao policajac u civilu: ‘Pola sata 400 kuna, sat 600‘
Zbog odavanja prostituciji osuđena je na 20 dana zatvora uz jednogodišnji rok kušnjewww.jutarnji.hr
Brineta 23 ! !
Družimo se u Tvojem ili mojem prostoru. Moje slike. Diskrecija 100%. Javi se za dogovor.www.oglasnik.hr
Pala nam Brineta....
Mislim nije neka steta što je nema u poslu više jer izgledom nije na ništa ali žao mi da love ljubavne djelatnice
Stavila oglas prije pola sata i ti vec bioJulia 23 ❤️ Neodoljiva , jedna i jednina 💕💕😘
Ja sam Julia ! Imam 23 godine Neodoljiva sam brineta , u meni možeš pronaći sve o čemu maštas , slike su moje i samo…www.oglasnik.hr
Nova na sceni cini mi se. Ocekivao sam da ce trazit bon ali nije700 kn, Antunovic. Jako lijepa, 25-6 godina, garave kose. Neiskusno djeluje, zanimljiv izgled pice, izrazena vanjska strana. Mozes ju udarati kako god zelis, pusi s, moze lizanje supka, 69. Sise mozda malo vise ali sve u svemu u faci jako jako lijepa cura. Iskrene preporuke.
Hoces reci da je to teoretski neizvedivo i da je jedino objasnjenje da sam ja pimp? Cestitke na velikom umuStavila oglas prije pola sata i ti vec bio
Julia 23 ❤️ Neodoljiva , jedna i jednina 💕💕😘
Ja sam Julia ! Imam 23 godine Neodoljiva sam brineta , u meni možeš pronaći sve o čemu maštas , slike su moje i samo…www.oglasnik.hr
Nova na sceni cini mi se. Ocekivao sam da ce trazit bon ali nije700 kn, Antunovic. Jako lijepa, 25-6 godina, garave kose. Neiskusno djeluje, zanimljiv izgled pice, izrazena vanjska strana. Mozes ju udarati kako god zelis, pusi s, moze lizanje supka, 69. Sise mozda malo vise ali sve u svemu u faci jako jako lijepa cura. Iskrene pre
Hoces reci da je to teoretski neizvedivo i da je jedino objasnjenje da sam ja pimp? Cestitke na velikom
Niko tu nije glup ,a tiHoces reci da je to teoretski neizvedivo i da je jedino objasnjenje da sam ja pimp? Cestitke na velikom umu
OGLAS JE FAKE ,PROVJERENO GOVORIM ! ZVAO UVJERIO SE U SVE . LPHoces reci da je to teoretski neizvedivo i da je jedino objasnjenje da sam ja pimp? Cestitke na velikom umu
Stari, pitas mamu novce, tipa treba ti za tenisice. Odes provjeris sto sam napisao i imas dokaz da sam pimp, ili jebes. Win win. Ne moze jednostavnije.Niko tu nije glup ,a ti
OGLAS JE FAKE ,PROVJERENO GOVORIM ! ZVAO UVJERIO SE U SVE . LP
Jos jedan veleum. Sto vas kosta decki provjerit mene pimpa, ja stvarno ne razumijem?Ma neee, pa nitko nije glup da povjeruje u tu insinuaciju Male Maze, ti si samo zadovoljan klijent, a Mala maza je zločeta osoba
Stvarno Mala mazo otkuda ti takva pomisao ???
700 pol sata?Julia 23 ❤️ Neodoljiva , jedna i jednina 💕💕😘
Nova na sceni cini mi se. Ocekivao sam da ce trazit bon ali nije700 kn, Antunovic. Jako lijepa, 25-6 godina, garave kose. Neiskusno djeluje, zanimljiv izgled pice, izrazena vanjska strana. Mozes ju udarati kako god zelis, pusi s, moze lizanje supka, 69. Sise mozda malo vise ali sve u svemu u faci jako jako lijepa cura. Iskrene preporuke.
Skuplje nego Austrija700 pol sata?
Jel se pamela/elokventna iva popunila malo ili je jos uvijek onako jako mrsava, zadnji put sam bio prije 3 godine... meni je njen pristup top jefino sta se ne ljubi, bar nije samnom
Jesi i ti bio hahahahahMa neee, pa nitko nije glup da povjeruje u tu insinuaciju Male Maze, ti si samo zadovoljan klijent, a Mala maza je zločeta osoba
Stvarno Mala mazo otkuda ti takva pomisao ???
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|