Mogu li dobiti kontakt u pp?Slažem se u potpunosti...
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu li dobiti kontakt u pp?Slažem se u potpunosti...
Mogu li dobiti kontakt u pp?Maja ŠpanskoPlavuša
Mala plava, 171/66/3 30 godina, pruža opuštajuće trenutke u svom prostoru, slike mojewww.oglasnik.hr
Nikad nije na istom mjestu,ovisi kako uspije dobiti stan
Uvijek čist i uredan stan
Šteta:400/800
Hmm,ne znam odkud da krenem…
Znaci…Ovako…Meni je osobno sa Majom sex predobar…
Bio sam kod Maje vise puta,po par sati…
Uvijek dočeka sa kavom,popijemo kavicu i onda kreće tornado…
Kaj se tiče orala,Maja ga proguta cijeloga(nije bas mali 16-17)…Curi suze idu na oci,ali ne odustaje…
Dočeka u samostojećim čarapama i crnom topu…
Jedan od boljih orala koje sam dobio…
Kaj se tiče sexa,e tu sad dolazimo do meni najbitnijeg dijela kad se radi o Maji…
Znaci…ta zena moze svršiti svakih 5 min.
Naravno,ako znate kaj radite…
Ona se voli dirati prilikom odnosa po maci…Odgovara joj tako…Ugodno s korisnim…
Ta zena se voli seviti,svaki put sam imao po dva sata brutalnog sexa sa njom…
Stvar je u tome,kaj mene jos vise pali kad ženska svrsi…
A ona to radi svakih 5 min…
Sise(2)…Ali je zato guza po meni vrhunska,ona slasna guza…
Neki su pisali ovdje da ih rijesi nabrzinu sa DT…
Ljudi,probajte uzeti vise od 30 min.
Iznenadit ćete se…
Oral: 9/10
Izgled: 8/10
Izvedba 10/10
Odnos prama mušteriji 10/10
I onda se gospodične nađu uvrijeđene, trebao si joj dat bar jos 200 extra za laganje o izgledu i losoj usluzi, a kao profesionalka, bar da je kurac naucila pusit kad ih je vec toliko popusilaSlatkica ! ! !
Komunikativna, vitka, erotski dotjerana, 25/174/3, 56 kg, poziva situiranu gospodu na povremene ugodne i relaksirajuće…www.oglasnik.hr
Upravo bio kod ove, Remiza, 500 pola sata, iskreno nebi ponovio i zao mi para, niti je vitka niti je slatkica, stari stan, nije trazila da se operem, svrsavanje samo jednom…pusenje bez, nikakvo…sex nikakav, zavrsio za 15min i otiso
Da je tako ko sto govoris ne bi ostao i obavio sve cak za 15 min.Slatkica ! ! !
Komunikativna, vitka, erotski dotjerana, 25/174/3, 56 kg, poziva situiranu gospodu na povremene ugodne i relaksirajuće…www.oglasnik.hr
Upravo bio kod ove, Remiza, 500 pola sata, iskreno nebi ponovio i zao mi para, niti je vitka niti je slatkica, stari stan, nije trazila da se operem, svrsavanje samo jednom…pusenje bez, nikakvo…sex nikakav, zavrsio za 15min i otiso
Ljudi... Citajte sta je vec poznato o tim zenskama, ova se vec s time bavi najmanje 10g.Slatkica ! ! !
Dobro da je nema, bila je šljam, a i predatavljala se 10g. mlađom.‘Brineta 23‘ preko oglasnika nudila seks, na vrata joj pokucao policajac u civilu: ‘Pola sata 400 kuna, sat 600‘
Zbog odavanja prostituciji osuđena je na 20 dana zatvora uz jednogodišnji rok kušnjewww.jutarnji.hr
Brineta 23 ! !
Družimo se u Tvojem ili mojem prostoru. Moje slike. Diskrecija 100%. Javi se za dogovor.www.oglasnik.hr
Pala nam Brineta....
Mislim nije neka steta što je nema u poslu više jer izgledom nije na ništa ali žao mi da love ljubavne djelatnice
A ok da ne znas da sve mazu godinama I lazu , na ono sta pise za ove ispod 40 da imaju uvijek nadodas 8 do 15 + .Dobro da je nema, bila je šljam, a i predatavljala se 10g. mlađom.
Nije problem u samoj cijeni vec usluzi,izgledu i higijeni.Zato i ne vrede vise od 200-300 kn a za mnoge je i to previse.Pa 80% je za okrenut celom nazad kad ih vidis.Nekad prije 7-15 g bar je bilo par jako dobrih svih uzrasta ovo sad je dno dna a sve jos digle cijene a sve losije.Uglavnom narkomanke i stari odroni tu i tam nesto solidno al rijetko.Kako nam u svemu zemlja nazadna tako i u tome.Prepiruka tko ima love odite van trazit zenske ak nista onda uz neku putnu obavezu il izlet...I onda se gospodične nađu uvrijeđene, trebao si joj dat bar jos 200 extra za laganje o izgledu i losoj usluzi, a kao profesionalka, bar da je kurac naucila pusit kad ih je vec toliko popusila
Na stranici 251 post 4.298, treci oglas po reduIma ko link ili oglas od Ane Rudeš nemogu skuziti
Pa nemoj samo pitat odi do nje i vidi kakva je. Ekipa govori da je maloljetna. Meni osobno je to turn off nemrem dijete jebat i drpat. Imas temu o njoj tu https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/ciara-atraktivna-sitna-crnka-20-godina.3348/ sretnoJel ko bio kod maljotnicd kak je zovemosvi ovdje.. Po 100 put pitam
Lažne recenzije i oprečne se stalno pišu o njoj, meni se ne javljaPa nemoj samo pitat odi do nje i vidi kakva je. Ekipa govori da je maloljetna. Meni osobno je to turn off nemrem dijete jebat i drpat. Imas temu o njoj tu https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/ciara-atraktivna-sitna-crnka-20-godina.3348/ sretno
Ma otpiši to onda vidiš da ništa nije čisto u vezi nje. Ni dob ni recenzije niti se javljaLažne recenzije i oprečne se stalno pišu o njoj, meni se ne javlja
Ti si bio pa znas da su lazne ....Lažne recenzije i oprečne se stalno pišu o njoj, meni se ne javlja
Sorry bitno da si nasao!Uff pokusavam..
Koja?Koliko vi možete srati po nekom to je nemoguce i toliko jadno ja sam bio kod cure i tip top je i ona i higijena i atmosfera je super i sve je kako treba
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|