onaj_tamo
Well-known member
Nazovi pa pitajKoliko love sat
Cij3ne se krecu od 300 do 600 krznenih
Nisam bio sat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nazovi pa pitajKoliko love sat
Kako znas ? Po cemu, ja nista nisam primjetio ?Ako je to ona kod rotora , onda zaboravi . Po slikama mi Lici na nju . Jako je dugo u opticaju . Jebe se svakako , uglavnom bez kondoma . Izbjegavajte , narkomanka kojoj nije ništa bitno u životu , pa ni da vas zarazi .
Ne idi ako Boga znas. Neuredna doceka te u nekoj poderanoj prljavoj pidjami...bar mene.rahiticna jer se valjda bode. Po stolu razbacane tablete jer je narkomanka i to uopce ne skriva. Zato se i bavi timČačkalo Oglasnik - BESPLATNI OGLASNIK
Čačkalo oglasnik - pogledajte što se prodaje u preko 2.000 rubrika s milijunima pregledanih oglasa mjesečno! Potpuno besplatan skok na vrh.www.cackalo.hr
ISKUSTVA?
E pa da se sad ja ubacim, citam vase komentare i razumijem da svatko ima svoj ukus, Boze moj nemozemo svi odgovarati svakome. Ali daj molim te kad siris informacije siri ih tocno. Ne drogiram se i ne dajem bez kondoma. I nemoj mi bezveze rusit posao, nisam htijela sve dosad komentirat al ovo je gnjusno s Vase strane. Procitajte oglas.Ako je to ona kod rotora , onda zaboravi . Po slikama mi Lici na nju . Jako je dugo u opticaju . Jebe se svakako , uglavnom bez kondoma . Izbjegavajte , narkomanka kojoj nije ništa bitno u životu , pa ni da vas zarazi .
Haha sta se sekiras pa bit ce musterijaE pa da se sad ja ubacim, citam vase komentare i razumijem da svatko ima svoj ukus, Boze moj nemozemo svi odgovarati svakome. Ali daj molim te kad siris informacije siri ih tocno. Ne drogiram se i ne dajem bez kondoma. I nemoj mi bezveze rusit posao, nisam htijela sve dosad komentirat al ovo je gnjusno s Vase strane. Procitajte oglas.
I ljudi koji daju recenziju daju ih oni, a ne ja.. mala s rotora![]()
Tak se normalna cura razgovarE pa da se sad ja ubacim, citam vase komentare i razumijem da svatko ima svoj ukus, Boze moj nemozemo svi odgovarati svakome. Ali daj molim te kad siris informacije siri ih tocno. Ne drogiram se i ne dajem bez kondoma. I nemoj mi bezveze rusit posao, nisam htijela sve dosad komentirat al ovo je gnjusno s Vase strane. Procitajte oglas.
Tak se normalna cura razgovar
Bez histeriziranja
Koji je oglas u plavom
E da, okrenem se na leda, pita me hoces jastuk, ja rekoh moze .... poslije masaze dodem doma i crvene tocke po facu imam, valjda gljivice, jebemti higijenu njenu haha![]()
Zgodna plavuša!
Dođi kod mene i opusti si um i tijelo uz super masažice u mom ugodnom prostoru. Nazovi za detalje.www.oglasnik.hr
Bio sam kod ove male plave. Reko bih 30 i nesto, mala fkt, 160 cm, lijepe sise 3, fini b2b s oralom bez za 400, keks ne radi (tako kaže).
Ovo sve skupa zadovoljavajuće, ali..
Stan je mali i star, kupaona poluraspadnuta, faca tak tak.
I ono najbitnije, higijena. Veli ona ne moraš se cijeli tuširati, nego samo njega properi
Ponovio ne bih zbog stana i higijene.
Inače akcija na strunjači na podu u sobi od 5 m2
…imaš br od leone
bravo mala sa rotoraE pa da se sad ja ubacim, citam vase komentare i razumijem da svatko ima svoj ukus, Boze moj nemozemo svi odgovarati svakome. Ali daj molim te kad siris informacije siri ih tocno. Ne drogiram se i ne dajem bez kondoma. I nemoj mi bezveze rusit posao, nisam htijela sve dosad komentirat al ovo je gnjusno s Vase strane. Procitajte oglas.
Imas ju na inst.
Recenziju nemaš ?1100 +prostor ak ju ne vodis doma?
Mogu li dobiti kontakt u pp?Slažem se u potpunosti...
Mogu li dobiti kontakt u pp?Maja Špansko![]()
Plavuša
Mala plava, 171/66/3 30 godina, pruža opuštajuće trenutke u svom prostoru, slike mojewww.oglasnik.hr
Nikad nije na istom mjestu,ovisi kako uspije dobiti stan
Uvijek čist i uredan stan
Šteta:400/800
Hmm,ne znam odkud da krenem…
Znaci…Ovako…Meni je osobno sa Majom sex predobar…
Bio sam kod Maje vise puta,po par sati…
Uvijek dočeka sa kavom,popijemo kavicu i onda kreće tornado…
Kaj se tiče orala,Maja ga proguta cijeloga(nije bas mali 16-17)…Curi suze idu na oci,ali ne odustaje…
Dočeka u samostojećim čarapama i crnom topu…
Jedan od boljih orala koje sam dobio…
Kaj se tiče sexa,e tu sad dolazimo do meni najbitnijeg dijela kad se radi o Maji…
Znaci…ta zena moze svršiti svakih 5 min.
Naravno,ako znate kaj radite…
Ona se voli dirati prilikom odnosa po maci…Odgovara joj tako…Ugodno s korisnim…
Ta zena se voli seviti,svaki put sam imao po dva sata brutalnog sexa sa njom…
Stvar je u tome,kaj mene jos vise pali kad ženska svrsi…
A ona to radi svakih 5 min…
Sise(2)…Ali je zato guza po meni vrhunska,ona slasna guza…
Neki su pisali ovdje da ih rijesi nabrzinu sa DT…
Ljudi,probajte uzeti vise od 30 min.
Iznenadit ćete se…
Oral: 9/10
Izgled: 8/10
Izvedba 10/10
Odnos prama mušteriji 10/10
I onda se gospodične nađu uvrijeđene, trebao si joj dat bar jos 200 extra za laganje o izgledu i losoj usluzi, a kao profesionalka, bar da je kurac naucila pusit kad ih je vec toliko popusila![]()
Slatkica ! ! !
Komunikativna, vitka, erotski dotjerana, 25/174/3, 56 kg, poziva situiranu gospodu na povremene ugodne i relaksirajuće…www.oglasnik.hr
Upravo bio kod ove, Remiza, 500 pola sata, iskreno nebi ponovio i zao mi para, niti je vitka niti je slatkica, stari stan, nije trazila da se operem, svrsavanje samo jednom…pusenje bez, nikakvo…sex nikakav, zavrsio za 15min i otiso
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|