Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radi samo sa stalnim,tako da ti ne vrijedi ni pitatJEL JEBO NETKO SKORO ONU zanimljivasam ?
Tocno tak..Vitka plavuša
Dođi kod mene i opusti si um i tijelo uz super masažice u mom ugodnom prostoru. Nazovi za detalje.www.oglasnik.hr
Bio sam kod ove male plave. Reko bih 30 i nesto, mala fkt, 160 cm, lijepe sise 3, fini b2b s oralom bez za 400, keks ne radi (tako kaže).
Ovo sve skupa zadovoljavajuće, ali..
Stan je mali i star, kupaona poluraspadnuta, faca tak tak.
I ono najbitnije, higijena. Veli ona ne moraš se cijeli tuširati, nego samo njega properi
Ponovio ne bih zbog stana i higijene.
Inače akcija na strunjači na podu u sobi od 5 m2
Kaj to bas svima kaze tak da samo njega properes malo i to je to? Sad nez jel ona zaključila da si frisko opran, ne smrdis itd pa zato. Ali najbitnije! Jel ona masna od prosloga kaj je bio na masazi? Meni je kod tih b2b maserki super sto se ajmo rec moraju otusirati od prosloga, bar su marina i sara uvijek bile ciste kad idem na b2b, a ova?Vitka plavuša
Dođi kod mene i opusti si um i tijelo uz super masažice u mom ugodnom prostoru. Nazovi za detalje.www.oglasnik.hr
Bio sam kod ove male plave. Reko bih 30 i nesto, mala fkt, 160 cm, lijepe sise 3, fini b2b s oralom bez za 400, keks ne radi (tako kaže).
I ono najbitnije, higijena. Veli ona ne moraš se cijeli tuširati, nego samo njega properi
Odlicnaa jeJEL JEBO NETKO SKORO ONU zanimljivasam ?
Um... To ti je transvestit...Neko zna više?transica23g čeka te u centru (uživo ili online) - Seks - Ljubavni oglasnik
Tip top transica 23g Bi se druskala sa konkretnim likovimaljubavni-oglasnik.net
Juhuu…Um... To ti je transvestit...
guza stvarno takva?Vitka plavuša
Ema siget je magija uzitka?
Kako do EmeEma siget je magija uzitka?
NijeEma siget je magija uzitka?
A koga si ti nazvao ? Ena nikada , ali bas nikada nije nekoga zajebala u dogovoru . Nju je teško dobiti , ali kad padne dogovor , nema zajeba .Danas misleci da je Ema ova Magija uzitka zovem tu magiju i dogovorim za 20 min da dolazim na laniste ...kad sam dosao nema odgovora .....
Ema - Siget je jedna od rijetkih cura koje nikada nisu zajebale dogovor . Poštena cijena , poštena usluga . Jedna od najboljih svih vremena . O njoj bi se mogao napisati udžbenik o kurvarluku . Kao osoba izuzetna i poštena .Ma ja se zajebo, mislio sam da je taj oglas magija uzitka od Eme....ali nije....tako da Magija uzitka oglas ta me zajebala
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|