Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osobno sam cak i bio kod nje u stanu…Rugaj se ti, al ona jedina zove ako ti ne kaze sve do kraja. Neke znaju prekinut
Daj opisi, mislio sam ici ali nakon recenzija odustao.Osobno sam cak i bio kod nje u stanu…
Međutim,nisam mogao izdrzati seansu…
Krivu terapiju mi je izgleda prepisala,tako da sam morao napustiti objekt
Hahaha nazovi ju i pitaj ju sta nudi, nakon toga krene kalvarijaDaj opisi, mislio sam ici ali nakon recenzija odustao.
Sto se uopce desava, jel sere kao preko mobitela ili sto .. ?
Ma zvao sam i cirkus koliko prica.Hahaha nazovi ju i pitaj ju sta nudi, nakon toga krene kalvarija
Kak da ti opišem to iskustvoDaj opisi, mislio sam ici ali nakon recenzija odustao.
Sto se uopce desava, jel sere kao preko mobitela ili sto .. ?
Normalno da ima...Ima li sta tu na forumu ljudi oženjenih i u dugim vezama koji karaju sa strane ?
Taj samIma li sta tu na forumu ljudi oženjenih i u dugim vezama koji karaju sa strane ?
Oženjen ili veza?Taj sam
On je trazio da mu pisa...S obzirom da ja nisam osoba iznad 30 nisam ni pokuso nista, jednom nazvo iz zajebancije s jednokratnog broja da vidim dokle ide. Stvarno je Karen.
Jedan kolega je davno piso da je ona htjela pišat njemu u usta
Kad ju se može dobiti na telefon uopće? Oglas izlazi svaki dan, ali telefon uviejk nedostupan...To je Niki , najljepša cura na PO. Mala ima facu i tijelo da ti se noge odsijeku. Ovo je najljepša cura na PO , 800 komplet.
Mislim da ti je bolje pitanje jel ima slobodnihIma li sta tu na forumu ljudi oženjenih i u dugim vezama koji karaju sa strane ?
Gdje je prostor?Provjereno prije sat vremena
Nemogu vise nac oglas takda sorry zbog linka..
Ugl nalazi se u preckom ulica dobronićeva ako nekome nesto znaci/pomaze
Starija ja mslm cca 4 banke (majka)
Ugl. Od prvog dojma kontakta higijene te samog sexa nesto bozanstveno barem meni...
Istina da sam malo ceko cca25 min ali higijena na nivou prvo se upoznali ponudila sokom vodom zapalili cik porazgovarali opcenite teme nakon toga tus.. sve uredno cisto malo stariji stancic sto se tice opremljenosti ali i dalje cist i uredan
Opustenost trud te bez pozurivanja..
Od dogovorenih 30 min bio sam preko sat vremena za vrijeme odnosa daje sve od sebe ja sam imao takav dozivljaj od uzdaha,svrsavanja,(squirtanja) pusenje vrhunsko bez naravno
69 ona trazila i lizanje pruzeno s moje strane
Izmjene poza (mis,dogy,ona gore)
Prsti joj ne smetaju ali ne sada da ju se raspori kak znamo haha
Ljubljenje je islo glatko
Ugl meni su znali rec da cu ozenit kurvu i ako bi to napravio to bi bila ona jebo me bog
Nadam se je pomoglo ako vam se da citat haha
SGdje je prostor?
Sad vidim, zanemariGdje je prostor?
Odi ti kod pantere na seansuEkipica, preporuka za zapadni dio grada. Da je dobra drkica, po mogućnosti oral. Ali da nije bezveze.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|