Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema slika... :/
Di su joj sise?
Nemoj takve stvari pisatiBio sam. Godina možda i preko 60. Veliki trbuh i još veće, ogromne sise. Oral bez kondoma 600, komplet s kondomom 1500. Svršavanje po sisama. Radi i fetiše, ali za to traži 3000kn. Ne požuruje i ne gleda na sat. Otišao i drugi puta, samo da joj se istresem
po sisurinama. Tad mi je dala i privatni broj.
Pusenje preagresivno? Hm… treba je ispljuskat kurcem po celu i obrazima moram to otici probati! Samo ne volim ostrozube pusacicegodine rane 20e, sise neke 2jke, krupnija iskvarcana brineta, al utegnuta, velika čvrsta guzica, pušenje bez, akcija sa, pušenje prerobotsko i preagresivno, sama akcija nije loša ali fali joj entuzijazma i profesionalnosti, pol sata 400, prostor apartman na utrini, uredan i čist, nije nešto vrijedno ponavljanja ali išao sam odraditi iz znatiželjeOpuštajuće masaže, druženja
Brineta, duga smeđa kosa, skladnog tijela s oblinama, 165,73, druženja, opuštajuće masaže.samo zovi .Utrinewww.oglasnik.hr
Jesu njezine slike?godine rane 20e, sise neke 2jke, krupnija iskvarcana brineta, al utegnuta, velika čvrsta guzica, pušenje bez, akcija sa, pušenje prerobotsko i preagresivno, sama akcija nije loša ali fali joj entuzijazma i profesionalnosti, pol sata 400, prostor apartman na utrini, uredan i čist, nije nešto vrijedno ponavljanja ali išao sam odraditi iz znatiželjeOpuštajuće masaže, druženja
Brineta, duga smeđa kosa, skladnog tijela s oblinama, 165,73, druženja, opuštajuće masaže.samo zovi .Utrinewww.oglasnik.hr
Al daje bez kondoma?Htio je znato koja je dala. Luciferka ne daje da se svrši u nju.
jel moze netko poslati link doticne...hva
Nebitno, ženska je zakon u svakom smislu. Kad sam bio prvi put kod nje ispalio sam rafal u usta , nisam se mogao kontaktirati. Toliko je dobra. Jednostavno predobra. Pazite da se ne zaljubiteNe guta,kaj bi gutala.....
Nebitno, ženska je zakon u svakom smislu. Kad sam bio prvi put kod nje ispalio sam rafal u usta , nisam se mogao kontrolirati Toliko je dobra. Jednostavno predobra. Pazite da se ne zaljubite ..većina nije ni 10 % njezine razine
Barem pišu ljudi tu na forumu. Sada koliko u tome ima istine neznam. Bio kod nje pred vratima i zajebala me, makar sam se najavio i sve bilo dogovoreno.Al daje bez kondoma?
I šta je bilo kasnije?Nebitno, ženska je zakon u svakom smislu. Kad sam bio prvi put kod nje ispalio sam rafal u usta , nisam se mogao kontaktirati. Toliko je dobra. Jednostavno predobra. Pazite da se ne zaljubite
Nešto sitno progovorila. Ne znam jel je progutala ali znam da sam ispalio plotun u grlo. Poslije svega otišao sam ošamućen u pozitivnom smisluI šta je bilo kasnije?
Jel progutala?
Jel se naljutila zbog toga sto joj nisi rekao da ces svrsit?
Nešto sitno progovorila. Ne znam jel je progutala ali znam da sam ispalio plotun u grlo. Poslije svega otišao sam ošamućen u pozitivnom smislu
Znaci prima ga duboko?Nešto sitno progovorila. Ne znam jel je progutala ali znam da sam ispalio plotun u grlo. Poslije svega otišao sam ošamućen u pozitivnom smislu
O kojoj je to riječ?Njezina izvedba je posebna . Ženska je vrh . Zna što radi. Barem što se tiče mog ukusa. Nije neka ljepotica u licu, ali nije ni ružna. Tijelo je ok, nekima je debela , meni je top. Ne znam kakva je sad, bio kod nje prije 1 g
O kojoj je to riječ?
Znaci slike nisu njezine,treba ne gasi cigaru,robotski pokreti,rekla mi oko 30g ima,dupe je solidno sisa bzv previse iskvarcana do te mjere da lici ma ciganku nije nesto mi lijepa i ono sve u svemu za 400 nis posebnoJesu njezine slike?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|