ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
godine rane 20e, sise neke 2jke, krupnija iskvarcana brineta, al utegnuta, velika čvrsta guzica, pušenje bez, akcija sa, pušenje prerobotsko i preagresivno, sama akcija nije loša ali fali joj entuzijazma i profesionalnosti, pol sata 400, prostor apartman na utrini, uredan i čist, nije nešto vrijedno ponavljanja ali išao sam odraditi iz znatiželje

Bio sam. Godina možda i preko 60. Veliki trbuh i još veće, ogromne sise. Oral bez kondoma 600, komplet s kondomom 1500. Svršavanje po sisama. Radi i fetiše, ali za to traži 3000kn. Ne požuruje i ne gleda na sat. Otišao i drugi puta, samo da joj se istresem
po sisurinama. Tad mi je dala i privatni broj.
Nemoj takve stvari pisati

godine rane 20e, sise neke 2jke, krupnija iskvarcana brineta, al utegnuta, velika čvrsta guzica, pušenje bez, akcija sa, pušenje prerobotsko i preagresivno, sama akcija nije loša ali fali joj entuzijazma i profesionalnosti, pol sata 400, prostor apartman na utrini, uredan i čist, nije nešto vrijedno ponavljanja ali išao sam odraditi iz znatiželje
Pusenje preagresivno? Hm… treba je ispljuskat kurcem po celu i obrazima :) moram to otici probati! Samo ne volim ostrozube pusacice

Jesu njezine slike?

Njezina izvedba je posebna . Ženska je vrh . Zna što radi. Barem što se tiče mog ukusa. Nije neka ljepotica u licu, ali nije ni ružna. Tijelo je ok, nekima je debela , meni je top. Ne znam kakva je sad, bio kod nje prije 1 g

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh