ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jel ova čemu imali kakvi informacija o ovoj
Na tim slikama izgleda odlicno
ali
to ti je ova

Imas recenziju o njoj

Na tim slikama izgleda odlicno
ali
to ti je ova

Imas recenziju o njoj

Znaci stara kokoš već mislija san da je jedna drugo to

Jel ova čemu imali kakvi informacija o ovoj
Imas moj opis, kojeg bi nasao samo da si upotrebio tražilicu.

Sitna cura, godine teško mogu procjeniti ali izgleda mlađahno. Lice simpatično, tijelo vitko, grudi male i jos tipa "ispuhana šljiva".
Pusenje bez cak i jako dobro, akcija ono izmjena par poza, pomalo mehanički, ali ne skroz.
Upitna higijena, poslje se samo obukla i krenula dalje.
Dolazak u tvoj prostor, kakti 800 za sat ali jedan pucanj.
Jel nudi svršavanje u usta?
Da li se ljubi?

Zasto?
Pa na slikama mala izgleda bolje od one njezne i mazne i od plave viki, zajedno nemaju 50 kg a svi ih hvale da su picke i pol
slike izgledaju odlicno i preko telefona zvuci super... i onda kad dodes slijedi razocaranje... tijelo nije nesto, u faci isto nije nesto... komunikacija nula bodova, vjerujem da bi mogla sjediti i ne progovoriti ni rijec tijekom cijelog susreta... ne ulaze nikakav trud....
tetovaza?? ne sjecam se, ako je i bila nije prevelika...
od svega jedino sto ti ostane u sjecanju je onaj glodavac u kavezu

Ako ces iskreno ja ih 90% jebem bez kondoma i nista. Od Zagreba, Mostara, Banja Luke do Beograda, sve daju za malo vece pare. Davao sam i po 900€ za sex bez ali sve pristaju. Tako da to sto daje bez pa nemoj da te cudi. Ako koja ne da prvi put opet poslije da.
Dajte vi koji jebete kurve bez kondoma stavite ove koje se jebu bez na javno da ih izbjegavam. Moraš biti skroz sjeban u glavurdi da jebeš neku koju je jebalo taj dan 5 njih prije tebe ideš uopće tražiti da joj ga staviš bez zaštite. Vi stvarno nemate sreće dok razmišljate, a i opasni ste za okolinu kao i one koje vam daju bez kondoma.

Dajte vi koji jebete kurve bez kondoma stavite ove koje se jebu bez na javno da ih izbjegavam. Moraš biti skroz sjeban u glavurdi da jebeš neku koju je jebalo taj dan 5 njih prije tebe ideš uopće tražiti da joj ga staviš bez zaštite. Vi stvarno nemate sreće dok razmišljate, a i opasni ste za okolinu kao i one koje vam daju bez kondoma.
Dajte vi neodlučni javite koje godine ćete ići jebat pa vam se onda i javi koje se jebu bez kondoma.
Zanima me ako ti i misliš ići jebat,zbog ćega je nebi jebal sa kondomom i miran si.Zbog ćega tebi treba tu javne objave??

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh