Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva je Jel lize guzuJel to ona od 70+, Margaret Thatcher lookalike, u Dubravi, koja daje duboko grlo?
Spermu ne guta, al pimpek zna uzet malo dublje al nema tu klasične penetracije u grlo i slično...Jel guta?
Jer neki posu da guta, a neki da toga nema kod nje
UzasBrineta 25 ! !
Atraktivna vitka djevojka, 25 g., 174/56/3 poziva situiranu gospodu, za ugodna druženja u svom ambijentu. Slike moje !…www.oglasnik.hr
Cura slavonka 27-28 godina, prostor remiza neboder, sa škembicom. Seksi oblekica, u licu cura iz susjedstva samo s dosta šminke tako da čak i ima neki seksi look. Pristupacna je, ali usluga def nije na razini. Oral bez, iako to nije pusenje nego neko pljuckanje glavica kraće od minute. Kaže da želi "kurac u sebi". Karao sam je doggy, neda se vući za kosu, stenje. 400 pola sata. Sve u svemu, nije nešto što bih ponavljao, uglavnom zbog očajnog orala.
Najgori je ovaj neboder sa škembicom. Mrzim kad neboder ima škembu.Brineta 25 ! !
Atraktivna vitka djevojka, 25 g., 174/56/3 poziva situiranu gospodu, za ugodna druženja u svom ambijentu. Slike moje !…www.oglasnik.hr
Cura slavonka 27-28 godina, prostor remiza neboder, sa škembicom. Seksi oblekica, u licu cura iz susjedstva samo s dosta šminke tako da čak i ima neki seksi look. Pristupacna je, ali usluga def nije na razini. Oral bez, iako to nije pusenje nego neko pljuckanje glavica kraće od minute. Kaže da želi "kurac u sebi". Karao sam je doggy, neda se vući za kosu, stenje. 400 pola sata. Sve u svemu, nije nešto što bih ponavljao, uglavnom zbog očajnog orala.
Bravo poglavničeNajgori je ovaj neboder sa škembicom. Mrzim kad neboder ima škembu.
Bio sam neki dan, da zakljucimo pricu. Ne guta i ko god je bio reko da guta, je bacio krafnuOpuštajuća i sportska masaza :)
Oglas je za moje klijente koji su me vec posjetili. Isprike svima koji nisu nikad bili kod mene ali ne masiram nove…www.oglasnik.hr
Raspravljamo o tome jer neki pišu da im je gutala, a neki da ona ne guta i da nema toga kod nje
Bio sam neki dan, da zakljucimo pricu. Ne guta i ko god je bio reko da guta, je bacio krafnu
Kad netko prica gluposti,jesam napisao da ne guta neki dan i citajte malo vise recenzije,uglavnom svasta se pise neznam zasto al eto najbolje otici i provjeriti
Di su joj sise?
Nema toga puno. Pogledaj napise o Mariji Poljak , ona je specijalizirala to. Mala crna, ogromne sise i guzica, neko bili zadovoljni, neki ne...navodno nestabilnaPozdrav, tek stigoh u ovaj svijet pa reko da vas pitam odma da se ne zeznem na prvu. Gdje nac studentice u Zg prvenstveno za dobro pusenje?
Di je ona nestala jel zna tko kakav oglas aktivanNema toga puno. Pogledaj napise o Mariji Poljak , ona je specijalizirala to. Mala crna, ogromne sise i guzica, neko bili zadovoljni, neki ne...navodno nestabilna
Ima netko iskustva sa njom?
Koliko paraJača/debela. Navodno može sve, nudi i rakiju.
Najgori oral POa.Brineta 25 ! !
Iskreno ja ne znam kako neko moze jebati kurve i to bez kondoma. Dovoljno je i preko blowjoba da te zarazi, a da ne spominjem da ima onih mentola koji jebu transice i shemalove. Pa ti vidi. Jedan dobar dio bolesti je bez simptoma s duzim periodom inkubacije. Ja da sam na tvom mjestu ja bih se odmah testirao na sve. Nedo bog da HIV/sifilis dobis onda je kasno. U suprotnom, siris bolesti i ugrozavas sebe i druge a da ni sam nisi svjestan toga.Ako ces iskreno ja ih 90% jebem bez kondoma i nista. Od Zagreba, Mostara, Banja Luke do Beograda, sve daju za malo vece pare. Davao sam i po 900€ za sex bez ali sve pristaju. Tako da to sto daje bez pa nemoj da te cudi. Ako koja ne da prvi put opet poslije da.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|