čedoustašković
Member
Ma daj ..Sig ti je u oglasu nedavno
Takva prostitutka ..o njoj i sama i drugi pisali romane i hvalospjeve .
Zbog nje pol foruma banirano ,pa se mora oglašavati u oglasniku ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma daj ..Sig ti je u oglasu nedavno
Jel kod Erotik moze vise svrsavanja u pol sata ili samo jednom pa te posalje kuc?Ma liže ta i nožni palac ako zatrazis. Takvo je moje iskustvo s njom
Ukucaj u tražilicu Tina Selska ili Erotik djevojka..Ima neka sa dobrim sisama i da je normalna u glavi? Pare nisu bas bitne al ono nije ni da se zelim razbacivat
Dođeš do oglasa ne otvoriš ga, držiš na njemu i stisneš kopiraj adresu veze, onda klikneš ovdje i kopiraš.Pozdrav
Jel netko bio. Neznam kako prebaciti ovdje oglas pa idem ovim putem. Marina 40/168/56/2.strastvena i maštovita. Lijepi nogu traži gospodina za diskretna druženja u njenom prostoru. Broj 0989222952
Ako je netko bio.
HvalaDođeš do oglasa ne otvoriš ga, držiš na njemu i stisneš kopiraj adresu veze, onda klikneš ovdje i kopiraš.
Sad pricekaj pa odi na testiranje, jer nedavno je neki lik pisao da je bio kod nje i da se zarazio, a ona mu je samo pusila bez kondoma, a ti si ju i jebao bez?Evo kratke recenzije za Brinetu 37
Bio prije par dana sa njom, dogovor lagan al kad se javi na telefon, jer sam je zvao 50 puta dok se nije javila.
Izgled ok malo starija od 37, ali tu oko 42-45 god.
Ko voli obline odlicno. Stan je bas mali. Sto se orala tice i vise nego dobar, akcija jos bolja. Ona sve radi bez kondoma. Bio sat i svrsio 2 puta i pita me da produzimo kao super si eto kao za 100 kn dobijes jos sat, premisljao se ali ajde nije mi se zurilo. Jos sat, ona je skakala po meni jedno 35min i na kraju joj svrsio u usta. Htjela se i ljubit ali nisam nesto bio zagrijan za to. 20 min pricali i to je to. I kao evo ti privatni kontakt pa mozemo na pice, uzeo sam, ali sam joj rekao da sam u Zg samo poslom.
Da, cekaj sta je sa tim likom? Cime se zarazio, i kako moze znat da je od nje?Sad pricekaj pa odi na testiranje, jer nedavno je neki lik pisao da je bio kod nje i da se zarazio, a ona mu je samo pusila bez kondoma, a ti si ju i jebao bez?
Zvao već par puta ali se ne javlja
Toplice1970 je napisao(la):Da, cekaj sta je sa tim likom? Cime se zarazio, i kako moze znat da je od nje?
A cijenaEvo kratke recenzije za Brinetu 37
Bio prije par dana sa njom, dogovor lagan al kad se javi na telefon, jer sam je zvao 50 puta dok se nije javila.
Izgled ok malo starija od 37, ali tu oko 42-45 god.
Ko voli obline odlicno. Stan je bas mali. Sto se orala tice i vise nego dobar, akcija jos bolja. Ona sve radi bez kondoma. Bio sat i svrsio 2 puta i pita me da produzimo kao super si eto kao za 100 kn dobijes jos sat, premisljao se ali ajde nije mi se zurilo. Jos sat, ona je skakala po meni jedno 35min i na kraju joj svrsio u usta. Htjela se i ljubit ali nisam nesto bio zagrijan za to. 20 min pricali i to je to. I kao evo ti privatni kontakt pa mozemo na pice, uzeo sam, ali sam joj rekao da sam u Zg samo poslom.
Javlja se tek od 18 h radi do 20hZvao već par puta ali se ne javlja
Ako budes išao objavii kakva je bila usluga. PozdravJavlja se tek od 18 h radi do 20h
Za vikende nisam siguran
Ako se bude javila , javim kak je bilo probati ću danasAko budes išao objavii kakva je bila usluga. Pozdrav
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|