doug_heffernan
Well-known member
Bez veze jeli pantera daje bez, mene pali njen izgled. Mišićava je. A nikak do nje! Za popizditi!!!Za panteru znam da sa bez da se nadoplati. Nisam probao al sam je pitao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bez veze jeli pantera daje bez, mene pali njen izgled. Mišićava je. A nikak do nje! Za popizditi!!!Za panteru znam da sa bez da se nadoplati. Nisam probao al sam je pitao
Nazovi u ponedjeljak radi do 19hBez veze jeli pantera daje bez, mene pali njen izgled. Mišićava je. A nikak do nje! Za popizditi!!!
Možda i sutra radi. NazoviBez veze jeli pantera daje bez, mene pali njen izgled. Mišićava je. A nikak do nje! Za popizditi!!!
Mislim da ne radi tako rano. Zato ti i kaže da zoves kad je na lokaciji. Mislim da radi iza 14h.do 18./19h.sve zavisi od posla. Budi uporan dobit ćeš jeFrende, ja zovem ujutro, dobim ju. Veli zovi kasnije kada sam na lokaciji. Niti ne veli koliko treba do lokacijie ili u koje vrijeme.
Ja nazovem "kasnije", ona zadihana veli "zovi kasnije".
Ja zovem "kasnije" ne javlja se.
Koji joj je jebeni vrag?!?
Zadihana znaci ima mušterijuMislim da ne radi tako rano. Zato ti i kaže da zoves kad je na lokaciji. Mislim da radi iza 14h.do 18./19h.sve zavisi od posla. Budi uporan dobit ćeš je
Starija , blizu 50 g, dobre noge, tijelo, bez zuba..Pozdrav
Jel netko bio. Neznam kako prebaciti ovdje oglas pa idem ovim putem. Marina 40/168/56/2.strastvena i maštovita. Lijepi nogu traži gospodina za diskretna druženja u njenom prostoru. Broj 0989222952
Ako je netko bio.
Iz foruma sam doznao da radi od otprilike 10 sati, i rekla mi je jednom do 18 sati.Mislim da ne radi tako rano. Zato ti i kaže da zoves kad je na lokaciji. Mislim da radi iza 14h.do 18./19h.sve zavisi od posla. Budi uporan dobit ćeš je
To sam čuo da neko nabija. Meni to svejedno. Neka se barem profesionalno ponaša i da kada ja kažem da hoću doći i da sada krećem da ne zajebe stvar!Zadihana znaci ima mušteriju
U pravu si.To sam čuo da neko nabija. Meni to svejedno. Neka se barem profesionalno ponaša i da kada ja kažem da hoću doći i da sada krećem da ne zajebe stvar!
Jel gutaStarija , blizu 50 g, dobre noge, tijelo, bez zuba..
Hvala na odgovoruJel guta
Dalje o tome preko PP.Ako mi netko od stalnih od pantere uspije srediti dogovor, ćastim cugom!
Javi seDalje o tome preko PP.
Doubt it. Ti si debil al one nisuBla bla bla karam kurve bez kondoma bla bla
Ona zgoljava plava viki?Pa kod vecine vec 1. put, pantera, brineta 37 i leona su mi same ponudile...jedino kod viki sam duze cekao i ono skapirao sam da joj treba vremena da se opusti...poslije je to bio standard s njom i kad bi stavljao kondom ona je uvijek govorila pa necemo valjda ti i ja s kondomom.
Ova haj zelis se malo isto nije dala prvi put
Da, ali ona vise nije aktivna.Ona zgoljava plava viki?
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|