Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si kurva iz kastelaNapokon normalna tema....sve veliki jebaci...nama zenama gledaju i traze dlaku u jajetu ...debela,ruzna,smrdi,picka ko slapa o ostali pridjevi a sta oni misle da su bogom dani...manekeni,savrseni....uzas,jad i bijeda....a najbolje od svega samo laju i seru i vj ni ne jebu nego doma drkaju
Ima li ko sliku ili broj od "zena 44Za dobar sex godine su suvišne..bitno da nije maloljetna
NaravnoOKreću li se žene za muškarcima?
Ovo je jedan od najtežih poslova na kojem radkš s ljudima i k tome se izjebeš sa njima (i figurativno i doslovno). Svaka čast damama koje ovo rade. Ja ne bih mogao.Svako tko radi s ljudima zna da to nije lako a pogotovo ovaj posao..
Zato pati ostatak klijentele ,ja novi u sportu i sve teze dog susret ,a kamoli nesto dugotrajno. U pravu si nije lijepo! Zakasnio sam u sport izgledaKoliko samo jada i bijede ima na ovom forumu....kakvim se sve trikovima jadnici koriste....koje bljuvotine napisu i izgovore...djeljenje brojeva od cura,slika,adresa...kako vas nije sram....da nema tih cura kuda bi vi majmuni isli praznit jaja....umjesto da sutite i jebete i postujete neku privatnost djevojki vi serete govna na veliko....sta bi bilo kad bi te djevojke samo malo truda si dale i objavile slike vase slike,vase brojeve???sram vas moze biti sve do jednog koji se tako ponasa i objavljuje podatke
Brzo svršeZanima me kako izgledaju ovi jebači sportisti...
A da ti mužu posaljemo tvoje slike sta bi on na to reka.....Koliko samo jada i bijede ima na ovom forumu....kakvim se sve trikovima jadnici koriste....koje bljuvotine napisu i izgovore...djeljenje brojeva od cura,slika,adresa...kako vas nije sram....da nema tih cura kuda bi vi majmuni isli praznit jaja....umjesto da sutite i jebete i postujete neku privatnost djevojki vi serete govna na veliko....sta bi bilo kad bi te djevojke samo malo truda si dale i objavile slike vase slike,vase brojeve???sram vas moze biti sve do jednog koji se tako ponasa i objavljuje podatke
Haha seljacino bijedna....nisam ja ta koja je u braku pa se jebe okolo...slobodno salji 'mom muzu' kad ga nades,a ako je bogat daj me i udaj odmah .....toliko o mastovitosti da ces mene sjebatA da ti mužu posaljemo tvoje slike sta bi on na to reka.....
Velika i tvrda ti je jedino drska od metle koju di mozes zabit u supakA da ti mužu posaljemo tvoje slike sta bi on na to reka.....
Velika i tvrda ti je jedino drska od metle koju di mozes zabit u supak
Kate budi dobra i daj malome jest imas pametnijeg posla samo ces jos vise gljivica navuc na sebeHaha seljacino bijedna....nisam ja ta koja je u braku pa se jebe okolo...slobodno salji 'mom muzu' kad ga nades,a ako je bogat daj me i udaj odmah .....toliko o mastovitosti da ces mene sjebat
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|