Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si kurva iz kastelaNapokon normalna tema....sve veliki jebaci...nama zenama gledaju i traze dlaku u jajetu ...debela,ruzna,smrdi,picka ko slapa o ostali pridjevi a sta oni misle da su bogom dani...manekeni,savrseni....uzas,jad i bijeda....a najbolje od svega samo laju i seru i vj ni ne jebu nego doma drkaju
Ima li ko sliku ili broj od "zena 44Za dobar sex godine su suvišne..bitno da nije maloljetna![]()
NaravnoOKreću li se žene za muškarcima?
Ovo je jedan od najtežih poslova na kojem radkš s ljudima i k tome se izjebeš sa njima (i figurativno i doslovno). Svaka čast damama koje ovo rade. Ja ne bih mogao.Svako tko radi s ljudima zna da to nije lako a pogotovo ovaj posao..
Zato pati ostatak klijentele ,ja novi u sportu i sve teze dog susret ,a kamoli nesto dugotrajno. U pravu si nije lijepo! Zakasnio sam u sport izgledaKoliko samo jada i bijede ima na ovom forumu....kakvim se sve trikovima jadnici koriste....koje bljuvotine napisu i izgovore...djeljenje brojeva od cura,slika,adresa...kako vas nije sram....da nema tih cura kuda bi vi majmuni isli praznit jaja....umjesto da sutite i jebete i postujete neku privatnost djevojki vi serete govna na veliko....sta bi bilo kad bi te djevojke samo malo truda si dale i objavile slike vase slike,vase brojeve???sram vas moze biti sve do jednog koji se tako ponasa i objavljuje podatke
Brzo svršeZanima me kako izgledaju ovi jebači sportisti...
A da ti mužu posaljemo tvoje slike sta bi on na to reka.....Koliko samo jada i bijede ima na ovom forumu....kakvim se sve trikovima jadnici koriste....koje bljuvotine napisu i izgovore...djeljenje brojeva od cura,slika,adresa...kako vas nije sram....da nema tih cura kuda bi vi majmuni isli praznit jaja....umjesto da sutite i jebete i postujete neku privatnost djevojki vi serete govna na veliko....sta bi bilo kad bi te djevojke samo malo truda si dale i objavile slike vase slike,vase brojeve???sram vas moze biti sve do jednog koji se tako ponasa i objavljuje podatke
Haha seljacino bijedna....nisam ja ta koja je u braku pa se jebe okolo...slobodno salji 'mom muzu' kad ga nades,a ako je bogat daj me i udaj odmah .....toliko o mastovitosti da ces mene sjebatA da ti mužu posaljemo tvoje slike sta bi on na to reka.....
Velika i tvrda ti je jedino drska od metle koju di mozes zabit u supakA da ti mužu posaljemo tvoje slike sta bi on na to reka.....
Velika i tvrda ti je jedino drska od metle koju di mozes zabit u supak
Kate budi dobra i daj malome jest imas pametnijeg posla samo ces jos vise gljivica navuc na sebeHaha seljacino bijedna....nisam ja ta koja je u braku pa se jebe okolo...slobodno salji 'mom muzu' kad ga nades,a ako je bogat daj me i udaj odmah .....toliko o mastovitosti da ces mene sjebat![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|