Jebe onaj tko zna i tko ima para, sve ostalo je iluzijaZakon ovog posla vam je da ne jebe ni lijep ni uporan vec onaj koji dode i plati...![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jebe onaj tko zna i tko ima para, sve ostalo je iluzijaZakon ovog posla vam je da ne jebe ni lijep ni uporan vec onaj koji dode i plati...![]()
Europski zigoloTo je dobra kurva...
Vidiš ti paradoksaTako blizu a tako daleko![]()
Jebe onaj koji možeJebe onaj tko zna i tko ima para, sve ostalo je iluzija![]()
Mod nisi u pravu, popusti malo pa ovo je sve zajebancija a i ti staješ na jednu stranu. Pusti seniora i juniora nek se nadmeću za njenu naklonost pa ko više izbroji....Ti nisi za zajebanciju , tvoj smisao za humor je 0 , nemaš karmu, nemaš ništa što privlači, dosadan si i ne znaš kako to promijeniti ......
Možda se zove Vjeran. Ono kao: "Ja sam Vjeran svojoj ženi".a ostalim sam sombrero.Vjeran a ima ženu.
I odmah se moras pohvalitDobio sam odgovor u PP. Mogu umrijet
Zamisli da me jebes, gorio bi forum deset dana od recenzija...I odmah se moras pohvalit![]()
To bi bila slatka tajnaZamisli da me jebes, gorio bi forum deset dana od recenzija...
I mene su naljutili....Pa sto je bilo mačkice , tko te ljutio ?
Jebac i udvarac su me napustili istovremeno, tema se gasiI mene su naljutili....
Halo halo, pa ja sam tuJel mogu ja doći do tebe da te odvratim od tih crnih slutnji![]()
Zar i ti crni moderatoruHalo halo, pa ja sam tu![]()
Takve poruke dobivas a ne dozivljavas. Zivot je tminaZar i ti crni moderatoru![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|