Jebe onaj tko zna i tko ima para, sve ostalo je iluzijaZakon ovog posla vam je da ne jebe ni lijep ni uporan vec onaj koji dode i plati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jebe onaj tko zna i tko ima para, sve ostalo je iluzijaZakon ovog posla vam je da ne jebe ni lijep ni uporan vec onaj koji dode i plati...
Europski zigoloTo je dobra kurva...
Vidiš ti paradoksaTako blizu a tako daleko
Jebe onaj koji možeJebe onaj tko zna i tko ima para, sve ostalo je iluzija
Mod nisi u pravu, popusti malo pa ovo je sve zajebancija a i ti staješ na jednu stranu. Pusti seniora i juniora nek se nadmeću za njenu naklonost pa ko više izbroji....Ti nisi za zajebanciju , tvoj smisao za humor je 0 , nemaš karmu, nemaš ništa što privlači, dosadan si i ne znaš kako to promijeniti ......
Možda se zove Vjeran. Ono kao: "Ja sam Vjeran svojoj ženi".a ostalim sam sombrero.Vjeran a ima ženu.
I odmah se moras pohvalitDobio sam odgovor u PP. Mogu umrijet
Zamisli da me jebes, gorio bi forum deset dana od recenzija...I odmah se moras pohvalit
To bi bila slatka tajnaZamisli da me jebes, gorio bi forum deset dana od recenzija...
Da, da...To bi bila slatka tajna
I mene su naljutili....Pa sto je bilo mačkice , tko te ljutio ?
Jebac i udvarac su me napustili istovremeno, tema se gasiI mene su naljutili....
Halo halo, pa ja sam tuJel mogu ja doći do tebe da te odvratim od tih crnih slutnji
Zar i ti crni moderatoruHalo halo, pa ja sam tu
Takve poruke dobivas a ne dozivljavas. Zivot je tminaZar i ti crni moderatoru
Tel: 064/677-677
|
|
|
|