Leonida3313
Active member
Možda jednog dana i naletim na tebe... tko znaVolim njeznosti i romantiku, puno komplimenata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda jednog dana i naletim na tebe... tko znaVolim njeznosti i romantiku, puno komplimenata
Ako naletite znat cete sigurno da sam to jaMožda jednog dana i naletim na tebe... tko zna
svi bi htjeli SIG. a ja ispao uvlakač uh
kakvu nadradu mogu očekivati haha?umirem od znatiželjesvi bi htjeli SIG. a ja ispao uvlakač uh
To ne sumnjam Previse informacija imamAko naletite znat cete sigurno da sam to ja
Hvala Sombrero..
Pa napisao je da dosad nije bio kod nijedne, znači da joj je vijeranVjeran a ima ženu.
Pa napisao je da dosad nije bio kod nijedne, znači da joj je vijeran
Pa dobro, mogućeTo što je napisao ne znači da je istina.
Pa nebi valjda napisao da nije istina. Ne kuim. E somvrero i tim se baviš.To što je napisao ne znači da je istina.
Pa dobro, moguće
opće vas ne kužim. nisam kriv što vam smeta stariji čovjek. ako baš želite neću se više javljati. vidim da mi nije baš mjesto ovdje. sorry svima ako sam bio dosadan. od svega ovog 99% je bila zajebancija. da mi se SIG svidjela je istina. i bio sam sa andrejom al je nisam jebao. vidim da ventura prati sve. glupo mi je SIG uvlačiti u sve ovo. a ti ventura uključi malo mozak. ne zaljubljuj se tako lakoSombrero fakat je Ventura u pravu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|