Sisata i guzata
Well-known member
Okrenuo si se ili?Da si tu a ne u krevetu sa sexy pickom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Okrenuo si se ili?Da si tu a ne u krevetu sa sexy pickom...
Za mene se zna...
Ja još nisam vidio tvoju golu slikuModerator vise ne objavljujem gole slike, razlog je puno ljubomornih...
Ma neeee, ja sam bio na placu u šopingu, ovo za tipa sam se samo zezal malo. Ne idem ti ja po susjedstvu "švrljat", preriskantno je.Okrenuo si se ili?
Aaaa jbg bar mozes doci pjesiceMa neeee, ja sam bio na placu u šopingu, ovo za tipa sam se samo zezal malo. Ne idem ti ja po susjedstvu "švrljat", preriskantno je.
A i to kaj veliš, ali ja sam ti više za onu da opreza nikad dosta. I diskrecije. Obostrano, narafski.Aaaa jbg bar mozes doci pjesice
E da je takvih vise, svijet bi bio ljepse mjesto...A i to kaj veliš, ali ja sam ti više za onu da opreza nikad dosta. I diskrecije. Obostrano, narafski.
Tnx, lijepa SiG. Nemrem si pomoći, takav sam "po celom telu"!E da je takvih vise, svijet bi bio ljepse mjesto...
Onda te nije tesko zadovoljiti male stvari cine covjeka sretnim heheUpravo mi je moderator priznao da sam najbolja
Nisam ja ništa priznao i ništa se ne sjećamUpravo mi je moderator priznao da sam najbolja
Vidis kako me dobro poznajesNisam ja ništa priznao i ništa se ne sjećam
Pa i nije, ja sam prilicno jednostavna djevojka....Onda te nije tesko zadovoljiti male stvari cine covjeka sretnim hehe
Volim njeznosti i romantiku, puno komplimenataPa i nije, ja sam prilicno jednostavna djevojka....
sombrero je vjeran hahaMozda se sombrero prokurvao...
Ja se samo s takvima i druzimVolim njeznosti i romantiku, puno komplimenata
Hvala Sombrero..sombrero je vjeran haha
Nagradit cu VasHvala Sombrero..
stvarno? kedva čekam uh. pozdrav SIGICA i ostalimaNagradit cu Vas
Tel: 064/677-677
|
|
|
|