Sisata i guzata
Well-known member
Ne ide jedna 22,druga 40...Jedan dan je bila i otisla.. Samo sam radila svoj posao i to dobro kao uvijek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ide jedna 22,druga 40...Jedan dan je bila i otisla.. Samo sam radila svoj posao i to dobro kao uvijek
Ma kuzim nisi vise 5+ kurceva, sad si na 2,3Ja jesam u poslu ali ne u oglasu, kuzis?
Samo 1 ali vrijedan i dosta mi jeMa kuzim nisi vise 5+ kurceva, sad si na 2,3![]()
Otisla jer nije imala posla a ostala samo jedan dan??? Pa nece takva cura.ostat u kranjcevicevojJedan dan je bila i otisla.. Samo sam radila svoj posao i to dobro kao uvijek
Ja nisam netko tko samo ovo zna raditiSamo 1 ali vrijedan i dosta mi je
Imas dobre recenzijeA i najmlađa sam od svih nabrojanih sorry....
Otisla jer se nije mogla mjeriti sa napucanom 22-godisnjakinjomOtisla jer nije imala posla a ostala samo jedan dan??? Pa nece takva cura.ostat u kranjcevicevoj
Ne zanimaju me recenzije jer ne radim za javnostImas dobre recenzije
Ali nije ti potrebno da blatis druge boljeg ili lošijeg igleda ovisno o tome tko šta voli, mršavije, punije, ovakve ili onakve
Znam da se salisOtisla jer se nije mogla mjeriti sa napucanom 22-godisnjakinjom
Ne salim se, ona nije izgledala kako sada izgleda...Znam da se salis![]()
A ja sam bila i ostala BogNe salim se, ona nije izgledala kako sada izgleda...
Ljepse je izgledala tada nego sada...Ne salim se, ona nije izgledala kako sada izgleda...
Za Venturu jesiA ja sam bila i ostala Bog
Tko o čemu - kurva o poštenje - gabor o dobrom izgledu.A ja sam bila i ostala Bog
Za svu moju finu imucnu gospodu...Za Venturu jesi
Gospon sta vas boli?Tko o čemu - kurva o poštenje - gabor o dobrom izgledu.
Glava, ovo stvarno postaje psihozaGospon sta vas boli?![]()
Laka vam svima noćGlava, ovo stvarno postaje psihoza
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|