Pa ne znam cemu onda opisi. Hvalisanje ili šta?Sumnjam da ce ti dat broj od svoje djeve, makar, na ovom forumu je sve moguće![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne znam cemu onda opisi. Hvalisanje ili šta?Sumnjam da ce ti dat broj od svoje djeve, makar, na ovom forumu je sve moguće![]()
Pipičoni, imaš li ti neki kontakt od te djeve u Istri. Hvala
Oprosti, ali uopce se ne slazim sa ovim. Bar ponukan svojim iskustvom.
Svaka, ali bas svaka s kojom sam bio je uzivala u mom kurcu.
Tako da nemojmo generalizirat.
Pa skuzio sam kaj si napisao, pa zato kazem da se ne slazem da ih malo voli pusitto stvarno nisam napisao. možda sam napisao šturo. mislio sam da djeve vole sex i naravno kurac u pizdi, ali malo cura voli pušiti kurac i to radi sa zadovoljstvom.
Cekaj, jel to tvoja cura ili neka kurva koju placas? Nije mi sad jasan ovaj bolestan rasplet. Zalis se jer ti kurva ne voli pusit? Mislim, sumnjam da bi netko normalan djelio broj od cure...imam frende, šaljem ti u PP.
Cekaj, jel to tvoja cura ili neka kurva koju placas? Nije mi sad jasan ovaj bolestan rasplet. Zalis se jer ti kurva ne voli pusit? Mislim, sumnjam da bi netko normalan djelio broj od cure...
Pa kaj si mu napisao da mu šalješma de brt, ne šaljem mu broj cure s kojom sam otišao dočekati novu godinu. ti ok!?
Pa kaj si mu napisao da mu šalješ![]()
Čekam. Hvala unaprijedimam frende, šaljem ti u PP.
Rano mi je jos, jebigaah, Baks.
Čekam. Hvala unaprijed
Pa di je taj broj pipičoni?evo. šaljem.
Pa di je taj broj pipičoni?
JUTRO EKIPA!!!!
KAJ SE DELA!!??
TKO DANAS IDE JEBAT????
|
Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677