JUTRO EKIPA!!!!
KAJ SE DELA!!??
TKO DANAS IDE JEBAT????
Jutro Pipičoni. Jesi to ti na fotki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JUTRO EKIPA!!!!
KAJ SE DELA!!??
TKO DANAS IDE JEBAT????
SiG je rijesila da vise ne skida gace nevjernim muskarcimaA oscara za 2020 dobiva Ventura...
Glumi neiskusnog a gazi sve redom.
Tri zene sa dobrim recenzijama sa pocetka
Maja Jarun
Mila tiru riru
Crna Pantera
Tko zna jos koliko ima na popisu
Mi skidamo kapu majstore, a Sig gace
Svaka cast!
Da ti bude lakse, sve nas je prevario. Osim moderatora. Na vrijeme nas je upozorio ali dzabe...SiG je rijesila da vise ne skida gace nevjernim muskarcima
Rekao je on meni da je ventura jebac, ja nisam vjerovalaDa ti bude lakse, sve nas je prevario. Osim moderatora. Na vrijeme nas je upozorio ali dzabe...
Pa dobro jel barem neki jebac???Rekao je on meni da je ventura jebac, ja nisam vjerovala
Ostavljam njemu da napise recenziju... Ili ti objavi onu u tri rijeciPa dobro jel barem neki jebac???
Za kaznu sto nas je sve prevario mora pod hitnom napisat recenziju druzenja s tobom, ako nece morat ces ti recenzirat Venturu
Duzni ste nam recenziju...koliko smo neprospavanih noci proveli dajuci podrsku???
Ali mora biti opsirna, nema u tri rijeci...Dogovorote se koji ce
A kako da to opisem... Nemam ja iskustva sa recenzijama, moze da /ne ja cu odgovarat na pitanjaAli mora biti opsirna, nema u tri rijeci...
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|