Sisata i guzata
Well-known member
Sve najboljeSretna vam Nova godina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve najboljeSretna vam Nova godina
Hvalaaaa, jesi živa/zdrava?Sve najbolje
Jos je sve pod kontrolom, ti?Hvalaaaa, jesi živa/zdrava?
I ja, nadam se da je sve grdo iza nas i da konacno krecemo u zivot u ovoj godiniJos je sve pod kontrolom, ti?
Bas tako iako ja zivim kao i svaki dan, nazalost nisam te srece da radim od kuce.. Bar ne pravi posaoI ja, nadam se da je sve grdo iza nas i da konacno krecemo u zivot u ovoj godini
Nisam mislio da cu to ikad reci, ali fali mi odlazak na posao, vjezbanje, birtije, mirno tlo, sve ako je poanta ovog svega bila da covjecanstvo izvuce neku pouku, nadam se da je, jer ja sigurno jesam
A jbg nitko nije savrsen... Ja volim pusiti, sto duze to bolje, nismo svi isti...Totalno se moram potužiti...
Bio sam za vikend sa djevom u Istri, tri dana preko stare/nove godine. Sex je sjajan, žena svršava sa mnom. Nisam ja ništa posebno, imam kurac i to. Ali nekako ju privlačim i ona svršava vaginalno i oralno bez problema. Čak štoviše, to bude double digit kombinacija.
Ali tu se nazire moj veliki problem, modra lasto. ONA NE ŽELI PUŠITI KURAC!!! I to je veliki deal breaker za mene. Nemam pojma koliko se još dugo mogu natjerati na jednosmjerni seks. Barem što se tiče te jebene situacije. A osim toga jebeno dobro odgovaramo jedno drugom. Stvarno mi se nejde svakih dva tjedna CP da bi mi netko kvalitetno popušio kurac...
JEBEMTI SVE!!!!
Razmisli sto ti je bitnije, da imas ok partnericu koja ti pase u svemu ili da budes oralno zadovoljenNesto ce prevagnuti.. Po mom misljenju to uvijek mozes naci u oglasniku a nije lako naci pravu osobuDa, ovo je veliki issue za mene. Ali ono, jako veliki. Osobno volim pičku. Volim lizati, obožavam klitoris. Volim oralno zadovoljavati žene. Ovo mi je poprilični turn off dok imam partnera koji nije na taj način navijen.
Ili nades curu koja voli pusiti. Ja znam dosta takvih zena, kao ponizavajuce im je, glupostok. znaci kombinacija obojeg. GOT IT!
Ima Smokva, Iskrica, Plavi oglasnik brak i vezeja sam otac u godinama. nalaženje cura nije moj forte.
Nije joj dusa vise u tomeCini mi se iz prica da je jako puno muskaraca nezadovoljno seksom sa partnericom
99% onih koji su na ovim stranicamaCini mi se iz prica da je jako puno muskaraca nezadovoljno seksom sa partnericom
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|