I ja čekam u reduNe, stvarno, meni su to posebno dragi ljudi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja čekam u reduNe, stvarno, meni su to posebno dragi ljudi...
Jel vi fakat mislite da ja to stignem Odjednom u pp sad svi iz VzSamo 1,meni da organiziram susret treba 3,4 h u komadu slobodna, ne odrzavam ja higijenu samo vlaznim maramicamaImate tri oglasnika pa lagano....I ja čekam u redu
Apsolutno, hoce me preoteti Venturinakon ove predivne priče između Venture i SiG, čini mi se ljigavo uletavati SiG u PP.
neka ova predivna priča živi vječno!!!
Godina je duga, ima vremenaJel vi fakat mislite da ja to stignem Odjednom u pp sad svi iz VzSamo 1,meni da organiziram susret treba 3,4 h u komadu slobodna, ne odrzavam ja higijenu samo vlaznim maramicamaImate tri oglasnika pa lagano....
Sljedeci ce biti Moderator, malo sam skrenula s pravog putaGodina je duga, ima vremena
Naravno Ventura se moze javiti kad god pozeliSljedeci ce biti Moderator, malo sam skrenula s pravog puta
Apsolutno, hoce me preoteti Venturi
Za cijelog zivotau kalendarskoj godini?
ventura apsolutni pobjednik!
Neeee, ti si mi uJavljaju se novi, polako ju gubim.
U mjesecuZa cijelog zivota
A nijeeee...U mjesecu
Moderator, hoces li mi otvoriti temu?Ja predlažem da SIG dobije svoju zasebnu temu , da ona bude moderator iste. Po mogućnosti da samo odabrani mogu vidjeti/komentirati . Ovako ,osim Venture , mi ostali samo slomio po tipkovnici , a nemaju svi zaštitu za ekran..
Osjećamo se ko dijete ispred zatvorene trgovine slatkiša...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|