Sisata i guzata
Well-known member
Ja sam nevina i prakticna vjernica...Mogla bi sisata poklonit neki video materijal članovima foruma za blagdane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam nevina i prakticna vjernica...Mogla bi sisata poklonit neki video materijal članovima foruma za blagdane
Prvo potpis, kasnije lako cemoNišta prije m(b)raka
Kasnije je gotovo.. Vjera ne dozvoljava razvodKasnije tek dolaze problemi najlakse potpisati
A tek alimentacija....Vjera ne ali sudac da.... Hahahahah ali košta jebo majku
Kod mene sigurno nece biti "dokazana nevjera"3 su razloga 1.dokazana nevjer
2.ne konzumiranje braka (jedan mora izac kao djevica)
3.zatajena ili ti prikrivena neplodnost znači da je jedan od partnera znao a nije rekao drugom prije braka.....
Zaboravio si još jedan3 su razloga 1.dokazana nevjer
2.ne konzumiranje braka (jedan mora izac kao djevica)
3.zatajena ili ti prikrivena neplodnost znači da je jedan od partnera znao a nije rekao drugom prije braka.....
poz. mou li se i ja javiti u inbox?On toliko kulturno i smireno odgovara da evo, ako me ne zna, javno ga pozivam u pp ako zeli da dogovorimo susret, imat cete live performans
Nepoz. mou li se i ja javiti u inbox?
Pa smrt
A bome nemogu reć ni da nije bilo konzumacije brakaKod mene sigurno nece biti "dokazana nevjera"
To je ok, ne bus zenio ono sto nisi probaoA bome nemogu reć ni da nije bilo konzumacije braka
I auto se provoza prije kupnje u salonuTo je ok, ne bus zenio ono sto nisi probao
tebi se nebi javio da si zadnji na svijetu
Jel se javio Ventura na PP?On toliko kulturno i smireno odgovara da evo, ako me ne zna, javno ga pozivam u pp ako zeli da dogovorimo susret, imat cete live performans
Ako želiš njoj, moraš prvo meni.tebi se nebi javio da si zadnji na svijetu
Nije, koliko vidimJel se javio Ventura na PP?
O čemu vi mladi pričate, nema te pojma, kad vas godine dohvate imate osjećaj da vas je kamion pregazio, i uzalud dobra kondicija i još bolja građa, jednostavno godine udare u psihu i ostavljaju nepopravljive posljedice. Kad sam ušao u 50-e "razbolio sam se" i evo prošlo je 5 godina i nisam ozdravio. Zato nemojte govoriti da itko može izgledati bolje u kasnijim nego u mlađim godinama. NE MOŽE.Daa, puno puta i starijim. Ne igraju meni godine ulogu, a i puno ljudi bolje izgleda u kasnijim godinama nego u mladjim
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|