M
Mozart deleted
Guest
Ajde nam pikiraj svoj izbor s plavog oglasnika.Sophia lijepo izgleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde nam pikiraj svoj izbor s plavog oglasnika.Sophia lijepo izgleda.
Koja sad Sophia ?Sophia lijepo izgleda.
KolumbijkaKoja sad Sophia ?
Ti si baš dobro upoznata s konkurencijomKolumbijka
Ja sam van konkurencije, samo sam otisla pogledatiTi si baš dobro upoznata s konkurencijom
Ubuduće tebe tražim preporukeJa sam van konkurencije, samo sam otisla pogledati
Ja sam bila prvi moderatorov pomocnikUbuduće tebe tražim preporuke
@Moderator Gdje da se prijavim da ti postanem šegrt?Ja sam bila prvi moderatorov pomocnik
Imam dobar ukus za zeneJa sam bila prvi moderatorov pomocnik
Ispod 200 eura ti nisu napete jel?Sophia lijepo izgleda.
I have the best service in GFE style. I am sweetie and a playful classy, stylish girl, I am a really great and educated company. Holy as angel...but during our meeting you will start know, what mean care from angel in heaven.
Ispod 200 eura ti nisu napete jel?
Inace nisam pobornik latino cura, odlicno izgledaju ali usluga im nije na nivou..
Ali za tebe cu otici..na sta da obratim paznju?
Sta da je pitam? Dal da se ljubim?
Budem otisao i javim ti ali moja preporuka ti je da prvo rijesis maje pa onda sophie...Možda da za 150 pola sata, liči na evropljanku više nego ostale latinke.
Nije ona ništa obrisala . Malo se duri , doći će ti ona brzo , neće izdržat vise od par dana ovako .mislim da je butra na proputovanju. sigurno je uskoro nazad. ako nije obrisala profil. možda mod može potvrditi tvrdnju...
Budem otisao i javim ti ali moja preporuka ti je da prvo rijesis maje pa onda sophie...
S Moderatorom su se sve ljubile.Maja na Jarunu mi je jednom priznala da se ljubila samo samnom , ako je ljubila Venturu , morat ćemo ozbiljno porazgovarati .
JeS Moderatorom su se sve ljubile.
On je sigurno visok, zgodan i lijep.
I uz to je Moderator.
Hvala cakana
Blago njemu
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|