Nece on bilo kakvu Maju..samo topE, a i ovo je Maja : https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/plavusa-oglas-4503235
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece on bilo kakvu Maju..samo topE, a i ovo je Maja : https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/plavusa-oglas-4503235
Uf... To je predugacak popis... Mislim na to sto sve treba imati muskarac da bi se ljubili...Po venturi imaš
ljube se samo s visokima, ostalo nebitno
Pa da cujemo...Uf... To je predugacak popis... Mislim na to sto sve treba imati muskarac da bi se ljubili...![]()
Zube?Uf... To je predugacak popis... Mislim na to sto sve treba imati muskarac da bi se ljubili...![]()
Mora imati dobar pristup, pojavu, lijPa da cujemo...
Definitivno zube, znaci prvo higijena, onda pojava, sarm, pristup, komunikativnost,samopouzdanje, njeznost i grubost zavisi od trenutka, da je dobar u sexu i da se sve odvija spontano....
Do kraja i gutam po potrebi... Ekološki osvjestena...Za uzvrat dobro pusim![]()
Daaa ja to ne bih mogla. Ja sam preveliki egocentrik da dijelim nesto svoje s nekim.A vjerojatno bi otkrila prevaru u roku odmah. Cak ne volim ni kad citam da netko poslije mene jebe jos nekogaA vidi sad je vjernost trazena, zanimljivo
Definitivno, planet ili plastikaE i da moze bae dva puta
Bravo, pa da mu se digne drugi putu mene neka komada plastike u kuhinji. apsolutno cijeli "tupper" je stakleni iz IKEE, sve boce za pretakanje vina su staklene i ne prakticiram ikakvo skladištenje u plastici. možda to inicijalno malo više košta, ali mi je nekako drago što me prebacilo na to pred par godina.
dva puta kaj?![]()
Bez toga ne započinje ni jedan dan
Bravo, pa da mu se digne drugi put
Meni samo Red Bull pomaze i to nekoliko njih..apsolutno. jedno 3 za redom, dok ne osjetiš da te drmne tremor.![]()
U novoj godini...pokušaj se malo resetirati. napravi čišćenje od par tjedana da ti se receptori obnove.
Ceka recenziju od MarijoletaVentura di si? Koja je macka iduca na redu?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|