Nece on bilo kakvu Maju..samo topE, a i ovo je Maja : https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/plavusa-oglas-4503235
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece on bilo kakvu Maju..samo topE, a i ovo je Maja : https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/plavusa-oglas-4503235
Uf... To je predugacak popis... Mislim na to sto sve treba imati muskarac da bi se ljubili...Po venturi imaš
ljube se samo s visokima, ostalo nebitno
Pa da cujemo...Uf... To je predugacak popis... Mislim na to sto sve treba imati muskarac da bi se ljubili...
Zube?Uf... To je predugacak popis... Mislim na to sto sve treba imati muskarac da bi se ljubili...
Mora imati dobar pristup, pojavu, lijPa da cujemo...
Definitivno zube, znaci prvo higijena, onda pojava, sarm, pristup, komunikativnost,samopouzdanje, njeznost i grubost zavisi od trenutka, da je dobar u sexu i da se sve odvija spontano....
Do kraja i gutam po potrebi... Ekološki osvjestena...Za uzvrat dobro pusim
Daaa ja to ne bih mogla. Ja sam preveliki egocentrik da dijelim nesto svoje s nekim.A vjerojatno bi otkrila prevaru u roku odmah. Cak ne volim ni kad citam da netko poslije mene jebe jos nekogaA vidi sad je vjernost trazena, zanimljivo
Definitivno, planet ili plastikaE i da moze bae dva puta
Bravo, pa da mu se digne drugi putu mene neka komada plastike u kuhinji. apsolutno cijeli "tupper" je stakleni iz IKEE, sve boce za pretakanje vina su staklene i ne prakticiram ikakvo skladištenje u plastici. možda to inicijalno malo više košta, ali mi je nekako drago što me prebacilo na to pred par godina.
dva puta kaj?
Bez toga ne započinje ni jedan dan
Bravo, pa da mu se digne drugi put
Meni samo Red Bull pomaze i to nekoliko njih..apsolutno. jedno 3 za redom, dok ne osjetiš da te drmne tremor.
U novoj godini...pokušaj se malo resetirati. napravi čišćenje od par tjedana da ti se receptori obnove.
Ceka recenziju od MarijoletaVentura di si? Koja je macka iduca na redu?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|