Sisata i guzata
Well-known member
Nives C je jako sexi zenaovo je apsolutno predivna guza. i kosa isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nives C je jako sexi zenaovo je apsolutno predivna guza. i kosa isto.
A ti si zaključio da sam ja moćan?big joe, frende. opiši svoju "moćnost"!?
Opet ti? Dosao trollat malo..@Marijole Da nisi tu mozda?
Wow..za ovo si se pripremio zadnjih 4-5 sati...Nema tebi spasa, toliko nebitan lik da je na ovakav nacin morao trazit paznju.
U konacnici, mi se "borimo" s Venturom prije nego si se ti nasrao. Zato kuš i zaobilazi me u širokom luku.
Ne prepoznajes BAKSuza ???A u jbt , nemoj me plašit
Ma nije Baxy, nema on tog kapaciteta kao lexintonNe prepoznajes BAKSuza ???
Ako nije, u rodu su 100%Ma nije Baxy, nema on tog kapaciteta kao lexinton
Ne izazivaj sreću , pustio sam da rasprava bude na nekom normalnom nivou .Moderatoru, molim sprijecite, pocet cu jako ruzno vrijeđat i morati cu biti baniran.
Da li zelite to?
E ovom liku fakat tu nije mjesto, crkva, crvi, groblja, lesevi... ovo vise nije zajebancija, mali da podhitno potrazi liječničku pomocGle sto se nabrija na covika bez razloga, nadam se da te nece kremirati ko i vecinu ateista nego da te crvi polako papaju
Ti mene ne moras nista pitati da bi ja pricala. Nisam se tebi ni obratila. Smatram da je luđacima mjesto u ludnici a ne na slobodi, na forumu.Tebe nista nisam pita
Mozarte ti si od sada moj prvi pobočnik , molim te , povedi kolo i smiri strastiNajte se svaditi dečeci. Tu smo radi venture a ne crviju jebemumater
Ali Venture nema..slabo nam on nesto sudjeluje u zadnje vrijeme..primio se posla (maje)...
Skužio je da se malo zeznuo u procjeni oko Maje, Maje i Maje.Ali Venture nema..slabo nam on nesto sudjeluje u zadnje vrijeme..primio se posla (maje)...
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|