Sisata i guzata
Well-known member
Vazno je da je oku ugodno i da se dobro upakiras. Garderoba izuzetno bitna. S njom pokrivas i isticesAko si mi oku ugodna ne zanima me kilaža
Iako godine znam upitati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vazno je da je oku ugodno i da se dobro upakiras. Garderoba izuzetno bitna. S njom pokrivas i isticesAko si mi oku ugodna ne zanima me kilaža
Iako godine znam upitati
To po glasu odmah skuzisA godine pitam da ne naletim na neku babu
Za babe vidim da ima dovoljno interesa
Ovo ko da sam na faksu na predavanju. Zapisat cu najbitnijeVazno je da je oku ugodno i da se dobro upakiras. Garderoba izuzetno bitna. S njom pokrivas i istices
Nadam se da cure ovo citajuJao opet zvucim prepotentnoOvo ko da sam na faksu na predavanju. Zapisat cu najbitnije
Pa jest, ali onda je vec gotovoDobro, ja sam uglavnom u korzetu, bodiju, vidis sve ali vidis i ako je osoba to zanimljivo slozila i da ima stila i ukusaNekad zna i zavarati
Sredina, da su aduti uvijek izbaceni ali da izgleda "skupo"Ti više voliš pokriti ili otkriti?
A neee ne vracam se ja vise tamoNe znam koja si, šteta, a sigurno sam naletio na poneki oglas.
A po vani volim siroko, americki rap stilSredina, da su aduti uvijek izbaceni ali da izgleda "skupo"
Pa jest, ali onda je vec gotovoDobro, ja sam uglavnom u korzetu, bodiju, vidis sve ali vidis i ako je osoba to zanimljivo slozila i da ima stila i ukusa
Na sebeNe fakat, ne licim ni na jednuKakvo imaš lice. Na koju poznatu osobu sličiš?
Sliči na svoju profilnu sliku.Kakvo imaš lice. Na koju poznatu osobu sličiš?
Pa bas i ne slicimo
Otprilike tako nekako .Pa bas i ne slicimo
A u kuracPa bas i ne slicimo
@ventura na koju ti poznatu licnost licis?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|