Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoda vamo, tamo?
Kako hoda?.Al ne leži?
zar nisi došao na seks?
Kako to izvesti u hodu?
Ja se ljubim kad ima kemije i karizme, meni fizicki izgled ne predstavlja.... A sjecam se bas svih, nema da se ne sjecam...A Majo, Majo, Ventura je bio kod tebe i ne sjećaš ga se
Sad ćeš mu sjebati ionako narušeno samopouzdanje, jer se Mila nije ljubila s njim, jer je nizak, a s onim visokim je
A jel se ti ljubiš s niskima?
Ventura pobrkao Maje...Ja se ljubim kad ima kemije i karizme, meni fizicki izgled ne predstavlja.... A sjecam se bas svih, nema da se ne sjecam...
Zar su svi bili nezaboravni?Ja se ljubim kad ima kemije i karizme, meni fizicki izgled ne predstavlja.... A sjecam se bas svih, nema da se ne sjecam...
Meni dogadjaji ostaju jako u sjecanjuZar su svi bili nezaboravni?
Cuj svi, kao da ih je bilo ne znam kolikoZar su svi bili nezaboravni?
Maaaalo vise....Pa svi su i 10 njih
Ma to se ne pitaMaaaalo vise....
Pravilo svakog biznisa. I volim ostaviti trag, da po necemu bude upecatljivo, da se pamtiImaš dobar omjer uloženo/dobiveno
Ja sam jedina zena valjda kojoj nije bed reci ni godine ni kilazuMa to se ne pita
Koga briga.
Ko i za kile.
Uvlacim se pod kozu i poslje hoce da me zenePravilo svakog biznisa. I volim ostaviti trag, da po necemu bude upecatljivo, da se pamti
Ako si mi oku ugodna ne zanima me kilažaJa sam jedina zena valjda kojoj nije bed reci ni godine ni kilazu
Ima i zena koje se super drze za svoje godine, znam zenu 50 godina bomba, stalno u teretni, kod frizera, izgleda kao da ima 30Ako si mi oku ugodna ne zanima me kilaža
Iako godine znam upitati
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|