Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To znaci da se ljubi radi reda.. nema tu prave strasti. I u seksu je takva, odradi ali nije to to..
Nego prijatelju hoces ti dokazat Sig da si bio sa Majom kranjc ili si nas slagao?
On kaze sve a ne kaze nistaVentura dode, dobi odgovor sta ga zanima i ode...
A u kojem mjesecu si bio kod nje, oprosti sto sam znatizeljnaMaja, oko 30 godina, lijepa, mislim da ima plavu kosu, malo niža ali dobro građena.
Kako je građena, jaca ili mrsavijaA u kojem mjesecu si bio kod nje, oprosti sto sam znatizeljna
A u kojem mjesecu si bio kod nje, oprosti sto sam znatizeljna
Ma neee, samo sam znatizeljna, jer imam prijateljicu koja se tako zoveA ti se bojiš da sam kod tebe bio zato šta si i ti Maja
*Discretion alert*A ti se bojiš da sam kod tebe bio zato šta si i ti Maja
Ma neee, samo sam znatizeljna, jer imam prijateljicu koja se tako zove
Ma ja sam jedna druga Maja ali zanima me za ovu djevojku...Rekla si da si Maja u raspravi sa Crystal, zapamtio sam.
Ma ja sam jedna druga Maja ali zanima me za ovu djevojku...
Ti si bio kod ove MajeA ova je kod Jaruna.
Ventura, pobrko si MajeA ova je kod Jaruna.
A Majo, Majo, Ventura je bio kod tebe i ne sjećaš ga seA ti se bojiš da sam kod tebe bio zato šta si i ti Maja
A Majo, Majo, Ventura je bio kod tebe i ne sjećaš ga se
Sad ćeš mu sjebati ionako narušeno samopouzdanje, jer se Mila nije ljubila s njim, jer je nizak, a s onim visokim je
A jel se ti ljubiš s niskima?
Ventura napisi nam ti jednu duzu recenziju ovako ko moderator. Nemoj bit kratak na rijecima
Jel se ona ljubila?Pristojna na telefonu, lak dogovor, dočeka te s osmijehom, energična, dobro raspoložena, ali nisam uspio puno popričati s njom zato šta hoda vamo tamo.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|