Nisi nista ni jebao dosad. Prokuzen si. Ventura ti moze biti mentor i uzor. A ti ga nazivas papucom. Srami seA imas pravo, tako mi i treba kad sam usao u vezu, nis ne jebem vise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi nista ni jebao dosad. Prokuzen si. Ventura ti moze biti mentor i uzor. A ti ga nazivas papucom. Srami seA imas pravo, tako mi i treba kad sam usao u vezu, nis ne jebem vise
Evo me. Ne volim puno raspravljati sa trollerima.
Vodite ga sto prije. Spasite nas grijesnikeŽ
Moze, obracenici su najace vjere najcesce...
Baks pripazi na ponasanje. Budi fin i nevin kao sto jesiSlusaj ti klošarcicu, mani se mene bolje ti je
Ma ne moras nista dokazivat. Dokazao sam samo da si troller...a i dokazano je tu da tko pati od nejebice, baca na agresivu...Klosarcicu, nemam ja tebi kaj pazit na ponasanje, odgajaj si decu doma i koga vec zelis.
Nego, vidim da si se nakacio na mene, sto mi u neku ruku laska. A vec kad imam toliku cast pricati s vama virtualnim jebacem, recite mi kako izgubiti nevinost?
Ventura, jesi li bio sa Tinom AMK Siget, jel to ona treca djevojka?
A kako izgubiti nevinost.. ventura, pomogni covjekuNeznam za vas ali ja navijam za novog993
Ma ne moras nista dokazivat. Dokazao sam samo da si troller...a i dokazano je tu da tko pati od nejebice, baca na agresivu...
Ne ljubi ti se Tina..zaobidi juNisam, zvao sam ne javlja se.
Baks aj sad se malo smiri, postao si neugodan..bez brige bit ce recenzija.. nacitat ces se i nadrkat...Ja bi da mi vi pomognete. Dapace, mogli bi biti toliko plemeniti da i pojebete nesto za mene i iznesete recenziju.
Ne ljubi ti se Tina..zaobidi ju
KraljuTo ćemo vidjeti.
onda nemoj trazit zenu za njega, kojoj ce jos dodatno trebat objasnit sta zeli nego se zrtvuj za ekipuJa zapravo tocno znam sto on trazi...
Kralju
On toliko kulturno i smireno odgovara da evo, ako me ne zna, javno ga pozivam u pp ako zeli da dogovorimo susret, imat cete live performansonda nemoj trazit zenu za njega, kojoj ce jos dodatno trebat objasnit sta zeli nego se zrtvuj za ekipu
To znaci da se ljubi radi reda.. nema tu prave strasti. I u seksu je takva, odradi ali nije to to..A kako je izgledalo to sa Nitsom, šta znači to loše se ljubi?
Sprema se spektakl....On toliko kulturno i smireno odgovara da evo, ako me ne zna, javno ga pozivam u pp ako zeli da dogovorimo susret, imat cete live performans
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|