Sisata i guzata
Well-known member
10 min oral, 10 seks, 10 ljubljenje... Covjek napisao svoje zeljeU krivu si. On ide jebat 10 min ili 5, nebitno. Ostalih 20 ide se mazit i milkit. Jednostavno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
10 min oral, 10 seks, 10 ljubljenje... Covjek napisao svoje zeljeU krivu si. On ide jebat 10 min ili 5, nebitno. Ostalih 20 ide se mazit i milkit. Jednostavno.
Po meni obrnuto, ljubljenje, oral, seks...10 min oral, 10 seks, 10 ljubljenje... Covjek napisao svoje zelje
Pa taj bi trebalo iciPo meni obrnuto, ljubljenje, oral, seks...
E sad bi mu ti i plan jebanja razradio. Ventura im svoj way...Po meni obrnuto, ljubljenje, oral, seks...
Pa da, tako mu je i Maja kranjca rekla..Konacno neki normalanventura je zapravo najnormalniji ovdje
Ma on je nesto sanjaoPa da, tako mu je i Maja kranjca rekla..Konacno neki normalan
Nije on nikad bio kod te djevojke, samo je vjerojatno citao nesto o njojMa on je nesto sanjao
Imam ja kad ga spremam za drugu runduSvako ima svoje gušte.
Ima li netko po rasporedu sex, ljubljenje, oral?
to bi bila avangarda
Mislis da blefira? Nije Ventura takav.A-a ne vjerujem.Nije on nikad bio kod te djevojke, samo je vjerojatno citao nesto o njoj
Ti si ispred svojeg vremena.Imam ja kad ga spremam za drugu rundu
Ma nek ju opise, ventura samo sanja da jebeMislis da blefira? Nije Ventura takav.A-a ne vjerujem.
Nije,ja ne poznajem covjekaBaks se polomi da zaspreha Sig, a Ventura u meduvremenu rijesio Maju. Pa se ti rugaj Baks...
Jel se i tebi Sig mozda Ventura javio na pp?
Ventura javi se Sig na pp...Nije,ja ne poznajem covjeka
Al bit ce uzaludVentura javi se Sig na pp...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|