Sisata i guzata
Well-known member
Eh to bi i ja voljela znati, mozda neko krade identitet Maji K kao sto joj kradu slikePitanje je s kim se Ventura dogovorio preko pp ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh to bi i ja voljela znati, mozda neko krade identitet Maji K kao sto joj kradu slikePitanje je s kim se Ventura dogovorio preko pp ??
Gdje je, gdje??Mislis da bi lagao? Nemoj me razocarat...
Ma zezam se ja....Mislis da bi lagao? Nemoj me razocarat...
Lajkao mi je postGdje je, gdje??
Blago tebi, mene ignorira osim kad me salje kod BrazilkiLajkao mi je post
Napisala sam da je kulturan i dobar momak, to i mislim. Samo da je malo odlucniji ali zato smo mi tu da pomognemo savjetomBlago tebi, mene ignorira osim kad me salje kod Brazilki
Vidim da si mu i cice stavila na gotovs da ga ohrabrisNapisala sam da je kulturan i dobar momak, to i mislim. Samo da je malo odlucniji ali zato smo mi tu da pomognemo savjetom
Jao pa moram i ja malo tebe praviti ljubomornim, svaki dan citam sa kojim si se sve Majama ljubioVidim da si mu i cice stavila na gotovs da ga ohrabris
Moderatoru, ova je za ženitKako se osjecas iznutra uglavnom se pokaze i na zdravlju. Meni je jako puno pomoglo volonterstvo. Kad znas da radis dobru stvar osjecas se bolje, korisnije, imas vise samopouzdanja, a i sve se to kroz zivot vrati, zavisi kako gledas na stvari
Pokušaj , tko ti braniModeratoru, ova je za ženit
Ja sam se vise puta nudila ali nece nasjesti, iskustvo je toModeratoru, ova je za ženit
Ja ne mogu, Maje mi nedajuPokušaj , tko ti brani
Blago tebi, mene ignorira osim kad me salje kod Brazilki
Istina...nego ovo s majama mi nije jasno...s kim si se dogovarao preko pp?Ti si se sam ponudio da odeš.
Istina...nego ovo s majama mi nije jasno...s kim si se dogovarao preko pp?
Ali rekao si da si se dogovorio sa Majom kranjcevicevom preko pp-a. Jesi slagao ili?Maja najbolja, poslao sam poruku, nije mi odgovorila.
Evo odoh provjeriti jel ima kakva porukaMajo zasto ne odgovaras
Ali rekao si da si se dogovorio sa Majom kranjcevicevom preko pp-a. Jesi slagao ili?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|