Frend mi je rekao da je bio sa 12 zena i pita me jel to puno
Misliš da to nije puno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Frend mi je rekao da je bio sa 12 zena i pita me jel to puno
Aha, ipak onda moždama bjez od forumasa
Pa je ali sa mog stajalista...Misliš da to nije puno?
O meni nitko normalan ne pise recenzije, svatko cuva za sebe jer poraste li meni promet vama pada kvaliteta usluge, a ovako nesto neces naci preko oglasaAha, ipak onda možda
pa glupa bi bila rasprava da se stvarno poznamo slažem se...a zašto misliš da ne može izletiti neka zgodna na oglasu?O meni nitko normalan ne pise recenzije, svatko cuva za sebe jer poraste li meni promet vama pada kvaliteta usluge, a ovako nesto neces naci preko oglasa
a sad kvaliteta se može popraviti i pokvaritipa glupa bi bila rasprava da se stvarno poznamo slažem se...a zašto misliš da ne može izletiti neka zgodna na oglasu?
Nije stvar u zgodnoci... U sarmu, pristupu i necemu sto te privucepa glupa bi bila rasprava da se stvarno poznamo slažem se...a zašto misliš da ne može izletiti neka zgodna na oglasu?
Zato imas fotke, vidis i znas gdje dolazis..samo kazem da nije izgled jedino sto zadrzava, bar ne u mom slucajuistina ali ako me izgled ne privuce pristupa nece ni biti...pa sve pada u vodu
slažem se i sa tim, ti imaš svoje fotke ako su prave to je čak pošteno ipak donekle otkriva gdje ideš iako se i slike daju zamaskiratiZato imas fotke, vidis i znas gdje dolazis..samo kazem da nije izgled jedino sto zadrzava, bar ne u mom slucaju
Tako je....ali ze zato svaka valjda pita jel ti odgovara da ostanes ili ne, ne treba zato deset postova na forumuali nemoš u proporcijama zatajit 30kg...meni je to varanje
ja nikad ne pišem loše na forumu samo dobroTako je....ali ze zato svaka valjda pita jel ti odgovara da ostanes ili ne, ne treba zato deset postova na forumu
kad bi pocele analize, ne valja joj nozni palac pa ne vrijedi 800 nego 780
Ovo je bila obmana. radio sam nocnu, a buljio u sise.Po noci je faca.. Ostanite budni...
Stigla kuci u 1,zaspala,bude veceras sigurnoOvo je bila obmana. radio sam nocnu, a buljio u sise.
Jel ventura dao dozvolu?Stigla kuci u 1,zaspala,bude veceras sigurno
Evo pitat cu ga danas...Jel ventura dao dozvolu?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|